Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АВАТАРИ - какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• АВАТАРИ - какви?

от доста време ми прави впечатление, че някои колеги са си сложили за аватар снимка, която няма нищо общо с тях и един вид се създава погрешно впечатление...
    Според мен аватарът трябва да е снимка на човека или колата/мотора му, в краен случай някаква забавна анимацийка... но не и снимка на друг човек/автомобил и т.н.

например аз досега съм слагал за аватари снимки на джиповете си... В момента, тъй като "Санта Фе"-то предимно го кара жена ми, ще си сложа нов аватар...
    160
    Снимка на потребителя
    51.88%
    83
    Снимка на МПС-то на потребителя
    22.50%
    36
    Чужда снимка от интернет /кола, човек и др./
    2.50%
    4
    Рисунка
    5.00%
    8
    Друго /опиши в мнението си/
    18.13%
    29
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Re: АВАТАРИ - какви?

Aватара трябва да е това, което те кефи....
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
      Aватара трябва да е това, което те кефи....
      ми тогава да си сложа снимка на Анджелина Джоли
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

здравейте,въпреки,че е без значение,никой не може да задължи някой какво да си слага за аватар,аз също мисля,че не е лошо,да е снимката на човека или на автомобила.Усещам,че по навик ,като карам из Б-я се заглеждам по джипките.Пък и някъде случайно може да се познае някой от снимките-добра среща.
        Поздрави ,Наско
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
          здравейте,въпреки,че е без значение,никой не може да задължи някой какво да си слага за аватар,аз също мисля,че не е лошо,да е снимката на човека или на автомобила.
          +1
          MG RACING

Коментар

Аз гласувах с "друго" защото го има и МПС-то и мен на аватара ми Ама май само едното се вижда
            Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Аватара...ми каквото му харесва на човек това да си сложи Аз си се харесвам та себе си съм сложила
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                ми тогава да си сложа снимка на Анджелина Джоли
                Приятел в нужда се познава ,та малко да ти помогна в подходящ размер
                Прикачени файлове
                B+

Коментар

Абе, Тедо ... к'ъв тоа аватар бе ...
                  То форум за кръчми ли ще правим ...
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз бих добавил в анкетата "какво ми пука" тъй като за първи път в този форум имам аватар и то го сложих защото сам си го сътворих и ми се струва че си приличам

Но съм съгласен че е малко странно когато някой пич си сложи снимка на не толкова известен "манекен" и много хора щът, не щът започват да го асоциират с картинката???

Коментар

До: АВАТАРИ - какви?

мерси за хубавите снимки за бъдещ аватар

моят в момента е от Корейски ресторант в Сеул... иначе в рибарските форуми съм с този:

Коментар

Гласувах "друго", защото смятам че аватара е незадължителен атрибут в един форум и изцяло въпрос на личен избор. Доскоро нямах аватар, но този кален скандинавски юначага много ме изкефи и си го лепнах. Ако утре ми хареса нещо друго, може и моя снимка ще го сменя. Така или иначе редовните участници във форума сме публикували личните си данни и липсата на аватар или използването на чужда снимка/картинка не може да се тълкува като желание за анонимност.

Коментар

Произходът на понятието е изключително древен. Той е засвидетелстван в т. нар. „Брахмани”, в Пураните, и в по-късните епоси Рамаяна и Махабхарата, в които окончателно се оформя днешното разбиране на аватарите. Според индуизма божеството се инкарнира в света през различните епохи от неговото съществуване, за да представи на човечеството определени нравствени и религиозни модели, примери за подражание и образци на религиозния култ.
                          В различните традиции на индуизма се споменават различен брой аватари, от няколко до десетки. Основно са възприети десет от тях. Някои от аватарите на Вишну са обект на самостоятелен религиозен култ.

Божеството се представя по различни начини,в зависимост от необходимостта към всеки един момент.

В тази връзка си признавам че гласувах с "ДРУГИ",защото смисъла на думатаАВАТАР е точно това.
                          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Гласувах със..... ами виж ми аватара

Коментар

И аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X