Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос към модератора Ясен!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос към модератора Ясен!

Колега, предвид стремността ви към затваряне на теми, които са интересни на участниците във Форума, и особения хъс около въпросите, свързани с протеста срещу високите цени на горивата днес у нас, ми се ще да задам въпроси, и да получа отговорите им, преди темата да е затворена или изтрита!

Предвид това, че в една тема от 2008 година до преди няколко дни, бяха изтрити всички мнения на участниците, поради "безсмисленост", ако не ме лъже паметта, а в други теми бяха затрити също немалко мнения, поради " нарушаване на правилата", искам да попитам:

Ето това ли са правилата, или нещо не съм дочел?

Уважаеми колеги,

Напоследък тук се организират множество мероприятия и благотворителни организации от всякакъв род и характер в обществена полза. За да бъдем максимално ефективни, пазим интересите на всички участници и най-вече прецизни в действията си е необходимо да се спазва и определен ред и порядък в организацията. За целта се въвеждат следните задължителни правила:

1. Всеки може да предложи тук произволно мероприятие или организация само ако няма личен интерес и неговото предложение би помогнало на обществото или отделни хора.

2. Всяка организация или предложено мероприятие в обществен интерес които ще ангажират OFFRoad-Bulgaria.com и участниците в него задължително следва да получат одобрение от Администрацията на портала. За получаване на такова одобрение този който иска да организира акцията се отнася до който и да е Модератор, СуперМодератор или Администратор. След разглеждането на искането то ще влезе в сила само при изрично одобряване от Администратор и получилият разрешение и оторизация ще бъде ясно и публично известен на всички тук.

3. Всяко одобрено мероприятие и организация задължително следва да имат един или няколко отговорници които ще следят за неговото провеждане и за изпълнението на неговите цели. Всякакви взаимодействия с други медии, държавни, общински и прочие организации ще са от името и ще ангажират OFFRoad-Bulgaria.com само когато са осъществени от избраните отговорници или нарочно упълномощени за целта лица.

4. При подготовката и реализацията на каквото и да е официално мероприятие от името на OFFRoad-Bulgaria.com всички възможни действия, бездействия и прочие на лица които не са получили съответно одобрение от отговорника/ите имат отношение само и единствено към извършилият ги, и под никаква форма или претекст, нямат връзка с името и не ангажират OFFRoad-Bulgaria.com и участниците в него.
    Последно редактиран от Венцислав Петров ; 02-10-08 в 11:14
    И ако да - с какво са нарушени тези правила, предвид, че никой от съфорумците ( или поне явно ) не е организатор на протеста срещу високите цени на горивата.

За Форума е ясно, че естествено, не се е завтекъл да протестира срещу същите тези цени.

Което е тема на друг разговор, предвид потенциала на Форума, и липсата на отношение към проблема - ако се изключат спорадичните изявления на модератори - персонални виждания, които определено уважавам.

Личното Ви мнение, че си карате автомобила на газ, и нямате отношение към проблема, е толкова често декларирано, че е безинтересно дори на младшите участници.

МОЛЯ!

Нека да бъдат анонсирани точните правила, които се нарушават при коментирането на същия този протест, във всичките - моля да подчертая - във всичките изтрити от Вас постове, касаещи горния проблем.

Ако случайно не съм прочел някое от правилата, моля да бъда извинен, наказан, или баннат за неопределено време.

Моля за отговор, преди темата да бъде изтрита. Отговора мога да получа на ЛС или на мейла ми.

Благодаря за разбирането!

От: въпрос към модератора Ясен!

Личните въпроси се задават преди всичко лично. Но като сме почнали - да обясня.
    Форумът не може да се използва като платформа за организиране на публични мероприятия, преди такива мероприятия да са одобрени от Обществения Съвет на Форума. Това правило се разпростира и върху инициативите, които не тръгват оттук. Затова, публикации от вида "Айде на протест" ще се трият толкова пъти, колкото пъти възникнат. Иначе може да се коментира - който колкото иска.

А личното ми отношение по въпроса не е свързано с газта - тя си поскъпва точно толкова добре, колкото бензина и нафтата и аз съм равно заинтересован това да не става. Личното ми мнение е, че точно този протест е АДСКА ГЛУПОСТ - погрешно адресирана, погрешно организирана и контрапродуктивна - крайният резултат от такива действия ще е намаляването на общото благосъстояние и на авторитета на протестиращите, както и да се самоопределят те. И за да е пълна картинката - нямам желание някой, някъде да отъждестви Форума с глупаците, които участват в този протест, нито пък с мошениците, които го организират.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Личните въпроси се задават преди всичко лично. Но като сме почнали - да обясня.
      Форумът не може да се използва като платформа за организиране на публични мероприятия, преди такива мероприятия да са одобрени от Обществения Съвет на Форума. Това правило се разпростира и върху инициативите, които не тръгват оттук. Затова, публикации от вида "Айде на протест" ще се трият толкова пъти, колкото пъти възникнат. Иначе може да се коментира - който колкото иска.

А личното ми отношение по въпроса не е свързано с газта - тя си поскъпва точно толкова добре, колкото бензина и нафтата и аз съм равно заинтересован това да не става. Личното ми мнение е, че точно този протест е АДСКА ГЛУПОСТ - погрешно адресирана, погрешно организирана и контрапродуктивна - крайният резултат от такива действия ще е намаляването на общото благосъстояние и на авторитета на протестиращите, както и да се самоопределят те. И за да е пълна картинката - нямам желание някой, някъде да отъждестви Форума с глупаците, които участват в този протест, нито пък с мошениците, които го организират.
      Ясене, благодаря за новото определение "мошенник организатор".Като организатор на протеста за град Бургас, поддържам връзка с останалите колеги от другите градове и искам да ти кажа, че сме съвсем обикновенни хора, които се опитват без никакви лични облаги, да помогнат с каквото могат за подобряване на нещата в България.Отделихме време, пари, ангажирахме приятели, подписахме декларации в полицията и заложихме имената си, за да се случи всичко това.Радвам се че толкова много хора откликнаха и на 27 Март, пак ще сме "на барикадите".Не съм повдигал въпроса пред Обществения съвет, защото повечето членове на форума имат достатъчно силно самосъзнание, за да се включат без никакви специални покани и теми.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

... И за да е пълна картинката - нямам желание някой, някъде да отъждестви Форума с глупаците, които участват в този протест...
        Вярно ли виждам...човек, претендиращ за уважение, увластен да решава кое е важно и кое-не да нарича съфорумниците си глупаци!?

Коментар

С две думи "глупаците" протестират а" умните" правят пари за сметка на глупаците.
          Polaris Magnum 500
          Mercedes ml320

Коментар

Я прочети пак това което си цитирал.
            Глупаци са наречени тези които са организирали протеста(с извинение към Ванката, знам, че не е), и желание да се разграничи форума като цяло от действията на "глупаците".

Аз също мисля, че протестът беше безсмислен, но да не се повтарям, в другата тема съм казал каквото мисля.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нещо лошо ли казах че ми затрихте мнението ?
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Я прочети пак това което си цитирал.
                Глупаци са наречени тези които са организирали протеста(с извинение към Ванката, знам, че не е), и желание да се разграничи форума като цяло от действията на "глупаците".

.
                Титанът на мисълта нарича "глупаци" участниците, а организаторите "мошенници".
                Не изопачаваите словото Му!
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

......... Личното ми мнение е, че точно този протест е АДСКА ГЛУПОСТ - погрешно адресирана, погрешно организирана и контрапродуктивна - крайният резултат от такива действия ще е намаляването на общото благосъстояние и на авторитета на протестиращите, както и да се самоопределят те. И за да е пълна картинката - нямам желание някой, някъде да отъждестви Форума с глупаците, които участват в този протест, нито пък с мошениците, които го организират.
                  Твоето лично мнение не е меродавно...Освен ако не се взимаш за Кардинал на Форума.Обидата ти към участниците тук я приемам като лична обида....Нито сме глупаци,нито сме мошеници!Явно се имаш за нещо повече от всеки участник тук!Правилата важат за Всички-включително и за Теб!

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                    Титанът на мисълта нарича "глупаци" участниците, а организаторите "мошенници".
                    Не изопачаваите словото Му!
                    Сега прочетох целия текст. Вярно е това което си написал.

Но пак си мисля, че протестът имаше смисъл само като знак, че започваме да се осъзнаваме, и няма да позволяваме да ни се качват прекалено много на главите.
                    А дали организаторите не са наистина мошеници не се знае. Но то ще се разбере от последствията от "протеста".
                    Под организатори разбирам не такива като Ванката които са приели присърце идеята, а тези които са замислили протеста. Няколко човека от които започва всиката организация, и го правят с користна цел. И понеже касае най-широка част от народа-идеята им се възприема и се започва с орагнизирането и провеждането на протеста.
                    Гледайте кой ще спечели от цялата работа. Ако никой не спечели-значи тезата ми за "мръсни" помисли при замислянето на протеста е може би невярна.

А по въпроса за правилата и за кого важат и за кого не си имам каво да кажа, и съм го казвал. Но е съвсем друга тема...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Въпросът беше лично към мен и изказах личното си мнение. Ако някой не го харесва, си е лично негова работа. Не ангажирам Форума с него и не съм нарекъл персонално никого глупак или мошеник. Който иска, да се познае. Както някой не иска да е глупак, така аз не искам да ме свързват с ония, които направиха най-смешния протест в историята.

И да, смятам че протестът е активно мероприятие. Ама някой участвал дейно, заради идеята - какво толкова, и аз съм се заблуждавал и съм участвал в даже по-големи масови глупости. Може да е било преди 20 години, но си го отчитам като грешка. Даже и расист съм бил.

И, Кольо, не споделям оптимизма ти. Знак, че се осъзнаваме, ще е ако се вдигнем срещу данъците, осигуровките, престъпността или пълния батак в администрацията, образованието и здравеопазването. А то - цените на бензина, което е само знак, че са ни къси фитилите и че сме лесни за будалкане.
                      Последно редактирано от Ясен; 15-03-11, 23:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X