Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правила...Правилата са хубаво нещо.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Правила...Правилата са хубаво нещо.

Правилата са хубаво нещо и аз винаги съм се стремял да ги спазвам.
    Обаче да качиш две теми в които има много неща върху които си струва да се замислим
    а не да се чудиме тука що така бре малеИ да бъдат изтрити

Айде по първата станал скандал без моя вина но втората беше от професор Дарджонов едно от светилата в земеделската ни наука.

Кой какво лошо видя в това ползващите форумът да си изяснят накъде отива България и защо

Поздрави на всичкиНе съм от обидчивите
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

От: Правила...Правилата са хубаво нещо.

Еееееееее Тони...!

Коментар

И на мене ми домъчня днес като реших да прегледам мненията и ....видях че сме осиротяли.В интерес на истината не всичко беше за триене(нямам предвид моите безсмислици),но така са решили чорбаджиите на форума.Понякога се чувствам като непослушен първокласник и си налагам автоцензура ,която не е полезна за общата картина.Но едно правило е валидно във Форума със сигурност-Всички са равни,но.....има и по-равни.Поздрави на всички.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

И Аз се позагледах.....бая триене е паднало.На времето имаше едни гуми....Кохинор-триеха всичко.Намират ли се още такива.....

Коментар

Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
          На времето имаше едни гуми....Кохинор-триеха всичко.Намират ли се още такива.....
          При нас - да.

Стария, въпреки, че е чиста и наивна душа, ще ми разбере намека. За другите не се и съмнявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X