Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение свързано с личните съобщения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение свързано с личните съобщения

Незнам дали темата е точно за тук, но поразгледах и не видях другаде къде да го напиша. Та по въпроса, имам предложение когато цъкнеш на ЛС към друг участник към форума да ти излиза по някакъв начин (ако е възможно), че кутията му е препълнена. Това го давам като предложение, защото преди малко изписах едно малко ферманче и накрая ми даде, че кутията на участника е пълна. Вярно изгубил съм 5 минутки в писане, не е фатално но ако може да се избегне може би ще е по добре. Мисълта ми беше ако може да спестим времето изгубено в излишно писане на участниците, защото ако предварително знаем че колегата не може да го получи няма да го пишем.

Благодаря предварително.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Re: Предложение свързано с личните съобщения

Няма как да стане.
    Не може да се направи проверка преди да изпратиш съобщението.
    Същото е както с пощите.
    Пращаш - Проверка - Отговор

Коментар

От: Предложение свързано с личните съобщения

Колега надявам се да не го приемеш погрешно - по принцип тези по-големи постове или съобщения ги пиша в Word-а за да си спестя точно тези драми... Станало ми е навик с годините работа с e-mail-и и форуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X