Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за спешния раздел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за спешния раздел

Няма ли да е добре раздела за спешна нужда от помощ да е някъде в началото на форума?
    Или поне да е отделен съвсем самостоятелно като раздел? Или поне цвета да е различен от на всички, в смисъл, не само заглафието на раздела, а и заглавието на последната активна тема, което се вижда в главния прозорец на форума? Предполагам, че това последното е лесно изпълнимо, а ще се забелязва по-лесно.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Предложение за спешния раздел

Ако се аборираш за него и минаваш през "Настройки" горе в дясно, ще виждаш дали "свети" и дали има нещо ново в него. Също така за всеки отделен раздел, подраздел или тема има възможност при абонамент за съответния да получаваш e-mail, ако имаш опцията mail>sms, разбираш почти веднага след публикуването на темата.
    LZ1PER

Коментар

Знам за абонамента, обаче като излезнат 30 теми с развитие и ...
      От Глобул така яко ме засипват с смс-и за "спечели еди-какво-си" и "мелодия еди-за-какво-си", че честно казано, вече не ги и поглеждам

Не настоявам де, само предложение.

П.П. Не разбрах - как да се абонирам за раздел? За тема знам, но в случая не върши работа.
      Последно редактирано от tef4o; 05-12-10, 15:53. Причина: допълване

Коментар

А дали е реалистично, да може да се публикува спешна тема чрез СМС - всъщност не знам дори дали би имало смисъл, но все пак може да се случи примерно вашия телефон да не работи/да сте го изгубили и да ползвате телефона на ваш спътник. Това обаче предполагам, би изисквало поддържането на много "полицейски" телефонен номер за gateway.
        Александър

Коментар

Може да се използва услугата SMS към E-mail. Може да се създаде спешен email за такива случаи и да се следи. Като постъпи sms се публикува в раздела. Но общо взето вски има някой познат на когото да звънне и да публикува информацията.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            П.П. Не разбрах - как да се абонирам за раздел? За тема знам, но в случая не върши работа.
            Отваряш даден форум или подфорум (не отваряш тема), отгоре в дясно има Форумни инструменти ->цъкаш там, отваря ти се падащо меню и третата опция е "Абонирай се за този форум...". После горе в дясно на цялата страница в НАСТРОЙКИ, над темите с абонаменти, ще ти излязат Форумите, за които си абониран.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Благодаря! Това просто не го бях забелязал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X