Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се търси в конкретен раздел и как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли да се търси в конкретен раздел и как?

Дано не съм нагъл...
    Отдавна ми се иска да има опция за търсене на мнения в тези раздели в които сега това не е възможно. Мен лично ме вълнува "Бар "наздраве", но има и други теми в тези раздели на форума из които си спомняме, че сме писали някога нещо, и започва едно търсене из страниците и темите...
    Та не може ли да се пусне търсене и там. Па макар и с някакви ограничения-само от страницата на съответния раздел, или само за участници от дадено ниво нагоре...
    Има ли желание-има и начин!

От: Може ли да се търси в конкретен раздел и как?

То отдавна може - отиваш в раздела и избираш горе вдясно "Търсене във форум". Същото е и в темите, само че там е "Търсене в темата". За разделите можеш да търсиш в заглавията и в текста.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Тц, това го знам, друго имах предвид.
      Когато цъкнеш върху ника на даден участник освен всичко друго излоза и опцията "Преглед мнения", Но се намират само мнения от позволените раздели. А си спомням, че някога съм писал нещо в някой низвергнат раздел, но не мога да го намеря. Ако може да се намират и писанията в тези места от форума ще е улеснение за нас. Може и да се търсят само собствените мнения, като за това всеки си има допълнителен бутон-
      "Търсене в спама" например, и да не се смесват с резултатите от другите раздели. Ако въобще е възможно де.

А търсачката на форума не работи добре, колкото пъти съм я ползвал-все удрям на камък. Следва опит с гугъл-и намирам това което ми трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Тц, това го знам, друго имах предвид.
        ......
        А търсачката на форума не работи добре, колкото пъти съм я ползвал-все удрям на камък. Следва опит с гугъл-и намирам това което ми трябва.
        Ясно. А за търсачката и аз съм съгласен - не е добра от новата визия на форума насам. Много често като търся нещо и ме хвърля в такива резултати, че 10мин се чеша.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Коле, има го това за което питаш..... Можеш да търсиш дадено потребителско име и всичко писано от него само в едикойси раздел, вади ти всички теми в които е писал потребителя, а може и мненията да ти покаже
          Разгледай по-внимателно търсачката и ако не го намериш кажи да подсказвам
          Последно редактирано от Peppy; 23-11-10, 22:27.
          LZ1PER

Коментар

ОК, ама утре-по обясними причини...

Коментар

Re: Може ли да се търси в конкретен раздел и как?

А търсачката на форума не работи добре
              Да има някои забележки по нея.
              И аз това им обяснявам на Вбюлетин
              Имаше тема пак за търсачката, когато бяхме със стария софтуер - пак си имаше проблеми.
              И на мен ми се иска, пиша дума за търсене и излиза каквото искам, но за съжаление не се получава.
              И аз се дразня на разширено търсене, че има 100 опции - но за съжаление това е начина.
              За пример мога да дама vbulletin.org който е на стария софтур - никога не намирам каквото ми трябва,
              почти винаги ми връща, че съм въвел къса ключова дума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X