Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кога се изтрива качена тема в която няма нищо противоречащо на правилата.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кога се изтрива качена тема в която няма нищо противоречащо на правилата.

А темата беше интересна за хората да научат как е натрошен черепът на Бенковски този истински предводител.И къде са отишли костите на Апостола на бунището

Ега не го изтрие никой че е много поучително
    Последно редактирано от Ясен; 18-10-10, 20:15. Причина: линк
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

От: Кога се изтрива качена тема в която няма нищо противоречащо на правилата.

Стария, туканка има правила за такива линкове и ти отдааааавна го знаеш. Ако ли пък пуснеш тоя текст тука преписан, вероятно ще си отиде за екстремизъм.

Коментар

Бе то винаги е имало равни и по-равни...
      Вече го дискутирахме на събора, не съм много съгласен с доводите ви (на Ясен и на Пепи), ама карай да върви, нали сме се съгласили да не оспорваме решенията на управата...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Стария, туканка има правила за такива линкове и ти отдааааавна го знаеш. Ако ли пък пуснеш тоя текст тука преписан, вероятно ще си отиде за екстремизъм.
        Ех Ясене нали си ми приятелАма има нещо верно

Ше те дебна и ше ръчкам от другадеДръж се знаеш че глава ми е дървена Поздрави
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Другарчета сте ми и двамата, включително защото сте твърди глави. Няма да се цупите, правилата са написани с кръв и пот. Радвайте се, че не сте видяли как точно.

Коментар

Моята приказка беше за различния аршин при прилагането на правилата...
            А, че те са написани с кръв и пот-това го знам, не протестирам срещу тях.
            Карай, нали вече казах, че не можем да имаме претенции след като сме се съгласили с условията.
            Просто си коментираме.
            И си се жалваме... Такива дискусийки могат да помогнат на форума ако има кой да се вгледа в тях и да си направи изводите.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо, пусни някой пример за аршините, че иначе ЕЖК стандарта е в пълна сила.
              Теб май те нямаше, когато беше затрита темата, статията чете ли я или солидарничиш ?
              Няма нужда, всичко след махането й си е нормално, а ако постоянно се провеждат промени, на база изводи, сещаш ли се, че ще станем 60 000+ зрители цирк ?
              Ако на дърти форумни магарета/като нас/ почнем да обясняваме кое-как, сещаш ли се коня къде замина ?

Коментар

След пост №2 темата се изчерпа!
                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X