Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за дублиране на менюто с навигацията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за дублиране на менюто с навигацията.

Здравейте,

искам да предложа да се направи копие на менюто с навигацията (за тази публикация например е "Форум => Специализирани форуми, Клубове, Организации => Правила, работа с форумите, FAQ, FTP ... =>Публикувай нова тема") в края на страницата - точно над footer-а.

В предишният форум имаше такова и е много удобно, защото когато четеш определена тема неминуемо следиш постовете надолу. В един момент стигаш до "дъното" на страницата, а навигацията с която можеш да минеш в друга такава е в най-горната и част. Знам, че има много начини да стане без меню - "home" бутона от клавиатурата, или "backspace", или "back" бутона на броузера, но това е най-удобният и бърз начин да се навигира във форума.

От: Предложение за дублиране на менюто с навигацията.

Долу вдясно има бутон "нагоре" , ако това имаш предвид.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Долу вдясно има бутон "нагоре" , ако това имаш предвид.
      Не, абсолютно нямам това предвид. Бутона "нагоре" ми обясниха в една купчина форуми, че го имало, но аз определено нямам това предвид. Нейсе...

Коментар

Re: Предложение за дублиране на менюто с навигацията.

Идеята е много добра ни има Quick Navigation (бърза навигация).
        Дублажа на менюто е свързано с допълнителни заявки към базата (макар и кеширани)
        ще утежнят сайта.
        Модификацията трябва да се прави за всички теми и ще утежни допълнително ъпдейтите на софтуера.

Бързата навигация не върши ли работа ?
        за мен е удобна.

Поздрави

Коментар

Не съм запознат с т.нар "quck navigation". След като ще се увеличи натоварването към базата наистина не е много удачно да се дублират менюта. Честно казано не очаквах реално да има сериозен проблем освен темата (външният вид на форума). Ами предполагам, че при това положение ще ползвам "Нагоре", а може би няма да е зле до него да се сложи например "Назад", който да връща в едно ниво по-горен форум или нещо подобно?
          Последно редактирано от господин никой; 20-10-10, 00:18. Причина: главна буква, кавички...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:qnav.jpg
Прегледи:1
Размер:60.0 КБ
ID:5220424
            Това меню имам в предвид.
            а за навигация ще помисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X