Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Модераторите-Моля обяснете!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Модераторите-Моля обяснете!?

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Я пък тоз Ицето?! До оня ден им пригласяше, а ся се чудиш що те ошамариха..
    То дружба с куките си е нож с 2 остриета, да знаеш.
    Чак пък да съм пригласял, просто се опитвам да гледам монетата от трите и страни, нищо че ми отне 4 часа да се равя във правилника и да търся тия шаренийки имам ли или нямам право да ги ползвам, и след като не намерих забрана а имам достъп до тях.. .Спестих си много копи пейст на [QUOTE= .[/QUOTE], но си загибих сума време да чета, сега поне знам правилника почти наизуст
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Отново ли?Явно тук за да не нарушаваш правилата, не трябва да пишеш, не трябва да имаш индивидуално мнение, не трябва да си открит.
      Повод на тази публикация е това:
      Уважаеми Ico_Ns,

Вие сте получили картон за нарушение от OFFRoad-Bulgaria.com.

Причина: коментар на репутация
      -------
      Евентуални обиди, нарушения и т.н. в текстовете на репутационното гласуване, се коментират при необходимост само с администрацията на Форума.
      -------

Това нарушение ви записва 10 точки и като резултат е възможно да ви донесе автоматични рестрикции до определени функции а комбинирано с друго е възможно да доведе до автоматичен бан. Моля имайте в предвид че някои нарушения имат срок след който изтичат но сериозните нарушения е възможно да останат за постоянно.

Оригиналният текст:
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=1340314

Не засяга пряко темата, но:
      по повод отрицателния вот с текст:
      -Много странни разсъждения има във всичките ви мнения по тази тема., ами поне имам разсъждния, и не се крия зад анонимен вот, а това че не Ви хресват разсъжденията ми, си е чисто Ваш проблем, като не Ви харесват не ги четете, това е форум и ако/като имате нещо за писане, напишете го да Ви видим разсъжденията!!!
      А те самите са от наблюдения от реалния живот в България.
      Възможноста "да оправим нещата" но не на място определено не се харесва на мнага хора, но аз съм за това макар и на солена цена, без да се налага да ми "изгърми" книжката, защото съм минал със 90 на ограничение 40 по междуградски път и за да е по ясно това сме го обсъждали
      ТУК , пост №1 е много красноречив.

Всичко най-добро,
      OFFRoad-Bulgaria.com

Еми благодаря за най-доброто !(изумен)!
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
        Отново ли?Явно тук за да не нарушаваш правилата, не трябва да пишеш, не трябва да имаш индивидуално мнение, не трябва да си открит. ...
        ...
        14. Форумите разполагат с действаща система за гласуване и индекс на репутация, за всеки участник. Моля имайте предвид, че макар и гласуването да е анонимно, обидни текстове ще бъдат санкционирани и това може да доведе до сериозни наказания, включително БАН! Можете да оценявате всяко мнение според вашето виждане, както и вие можете да бъдете оценявани от всеки друг участник. Нямате право под никаква форма, директно или не да коментирате оценката, да се опитвате да разберете от кой е дадена или да отвръщате на такава. Слагането на вашето име или друг признак по който да е ясно на отсрещната страна, че вие сте гласували е сериозно нарушение и ще доведе до наказанието ви! Репутацията е инструмент който е важен за функционирането на тези форуми, внимавайте с неговата употреба!
        ...
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17
        Сложили са ти картон заради подчертания в синьо текст.
        Всеки има право да не одобрява мнението ти, както и евентуално да обоснове неодобрението си, без обаче да използва обиди или заплахи.

А иначе, ако не си съгласен с наложена от модератор санкция, имаш пълното право да се обърнеш към администрацията на форума.
        Между другото, както се вижда и в тази тема, неоснователни санкции се отменят и без някой да се тръшка на мегдана.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X