Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да си видя профила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не мога да си видя профила

Когато се опитам да видя профила си ми излиза следното съобщение
    vBulletin съобщение

radotin, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
    Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
    Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
    Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
    Никъде в ограниченията за младши участници не видях да има такова което забранява да си виждам профила.Това дали е проблем от саита или има такова ограничение?

От: Не мога да си видя профила

Има такова ограничение, не виждате никой профил, не само своя. Все едно, като младши участник нямате какво да правите там.

Коментар

Благодаря за бързия отговор.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Има такова ограничение, не виждате никой профил, не само своя. Все едно, като младши участник нямате какво да правите там.
        Защо и при мене е тъка след като не съм младши участник ?

Коментар

Ами младши участник си, нищо, че нямаш титлата. Познава се по сивия цвят.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Ами младши участник си, нищо, че нямаш титлата. Познава се по сивия цвят.
            Нещо не вдявам.Под ника ми пише това

яворчо
            Утвърден участник

Коментар

Какво точно пише под ника, зависи от броя регистрирани мнения. Цветът на ника се променя при достигане на определена форумна репутация. Правата зависят от цвета, а не от надписа. Ти си сив и имаш минималните права - можеш да четеш, писането се преслушва от модератори
              А репутацията ти е в момента отрицателна, поради което ще си поседиш сив.

Коментар

Не ми излиза картинката от профилa? Имам ли права за това? Колко ми е "репутацията", къде се гледа и от какво зависи?
                п.с. Не ми е излизала, защото аватар!=каритинката от профила. Аз съм бил сложил само на профила.
                Последно редактирано от imarh; 06-01-13, 11:09.
                WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                  Не ми излиза картинката от профилa? Имам ли права за това? Колко ми е "репутацията", къде се гледа и от какво зависи?
                  п.с. Не ми е излизала, защото аватар!=каритинката от профила. Аз съм бил сложил само на профила.
                  Репутацията зависи от това кой как Ви оценява мненията.
                  Пример: Ако някой има точки при гласуване 10 (пише ги под броя мнения, дясно) и Ви оцени публикация положително или отрицателно (долу от зелената звездичка), той съответно ви добавя или изважда тези точки към репутацията. Точките, които притежавате могат да се видят, като цъкнете горе на "Настройки" и плъзнете малко надолу.

Ако не сте запознати с правилата на Портала, просто ще Ви припомня малка част от тях, така за профилактика: Обсъждането за взимане/даване на репутация е строго забранено и се наказва по съответния начин!
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Хайде по-кротко.

Някои неща за репутацията са обяснени в нарочна тема, трябва да се намери и прочете. Забранени са коментарите за даване/вземане на репутация, както и нарушаването на анонимността при гласуване за репутация.
                    Собственият индекс на репутацията на всеки участник е видим в "настройки" горе вдясно, както и последните получени коментари от гласуването.

Гласуването за репутация е тайно и анонимно, това е необходимо за да работи системата. Това не отменя факта, че при гласуване важат всички останали правила на Форума, в частност не са позволени обиди и други такива работи. Ако такова се случи, участникът трябва да се обърне към някой супер-модератор или администратор.

А, да: гласува се с шестоъгълната звезда под всяко мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X