Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И мен ме ОКРАДОХА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И мен ме ОКРАДОХА

Преди 1 седмица си докарах Витара дълга база автоматик (мечтата ми) и онзи ден си намерих разбит и празен гаража !!!!
    Изтичах при мойте познати в 5-то районно на секундата и я обявих за издирване ,шанса да я намерят е малък защото била още с транзитните номера
    Другото лошо е че в багажника имаше 2 х 3"-ви лифт комплекта на Калмини ,сумати тампони и лаптоп които бяха прясно прясно взети от Гърция
    От гаража липсваха куфарче с винтоврът и куфарче в перфоратор
    Обиколих цяла София и околията приятели също обикаляха и нищо и нищо
    Витарата е червена задните прозорци са затъмнени ,отлечителния и белег е силно подбидата задна лява врата и естесвено транзитните номера
    Всички документи от нея и напазаруваните чарколя са в мен АКО НЯКОЕ ЛИЦЕ ВИ ПРОДАВА СЪМНИТЕЛНИ ЧАРКОЛЯ НА КАЛМИНИ ,
    моля уведомете ме 0884411251 Людмил
    Давам парична НАГРАДА за всякакъв вид информация !!!!!!!
    Последно редактирано от Ясен; 07-03-10, 00:24.
    Лудак

До: И на мен ме ОКРАДОХА

Снимки нямам , мислех като я накича да я снимам и кача в форума.
    Утре ще звънна на Немеца в Германия да го накарам да ми прати снимки евентуално ако има
    Лудак

Коментар

До: И мен ме ОКРАДОХА

Колега, защо си седял седмица с временни номера, а като слушам за немец - сигурно са били немски транзитни номера - следователно колата не е записана в КАТ.
      Ще се оглеждам по пътя за такава витарка, успех ти желая, знам какво е чувството
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
        Колега, защо си седял седмица с временни номера, а като слушам за немец - сигурно са били немски транзитни номера - следователно колата не е записана в КАТ.
        Ще се оглеждам по пътя за такава витарка, успех ти желая, знам какво е чувството
        С немските транзитни номера е колата , не бързах да я регистрирам по няколко причини ,исках да и оправя счупената врата да я "натъкмя" малко и тогава . Не ме беше страх за нея защото е в гараж а гаража във вътрешен двор а не ми е 1-вата и последната кола която е била там и никакви проблеми !!!
        От колата за сега никакви следи !!!!!!!!
        Лудак

Коментар

Още веднъж ще помоля най-учтиво всички странични дискуссии да се провеждат на някое друго място. Тук САМО и САМО ако имате актуална информация относно настоящето местоположение на въпросното МПС.
          Последно редактирано от Злой; 08-03-10, 11:04.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

дай малко повеече инфо за колата като година,мотор......
            Марио-0896 109 351 или 0876 438 583

Коментар

Витарата е червена задните прозорци са затъмнени ,отлечителния и белег е силно подбидата задна лява врата и естесвено транзитните номера
              Витарата е 95-та година Автоматик 1.6 винтилка
              Моля наистина пишете само ако имате някаква информация БЕЗ СПАМ
              Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X