Преди 1 седмица си докарах Витара дълга база автоматик (мечтата ми) и онзи ден си намерих разбит и празен гаража !!!!
Изтичах при мойте познати в 5-то районно на секундата и я обявих за издирване ,шанса да я намерят е малък защото била още с транзитните номера
Другото лошо е че в багажника имаше 2 х 3"-ви лифт комплекта на Калмини ,сумати тампони и лаптоп които бяха прясно прясно взети от Гърция
От гаража липсваха куфарче с винтоврът и куфарче в перфоратор
Обиколих цяла София и околията приятели също обикаляха и нищо и нищо
Витарата е червена задните прозорци са затъмнени ,отлечителния и белег е силно подбидата задна лява врата и естесвено транзитните номера
Всички документи от нея и напазаруваните чарколя са в мен АКО НЯКОЕ ЛИЦЕ ВИ ПРОДАВА СЪМНИТЕЛНИ ЧАРКОЛЯ НА КАЛМИНИ ,
моля уведомете ме 0884411251 Людмил
Давам парична НАГРАДА за всякакъв вид информация !!!!!!!
Изтичах при мойте познати в 5-то районно на секундата и я обявих за издирване ,шанса да я намерят е малък защото била още с транзитните номера
Другото лошо е че в багажника имаше 2 х 3"-ви лифт комплекта на Калмини ,сумати тампони и лаптоп които бяха прясно прясно взети от Гърция
От гаража липсваха куфарче с винтоврът и куфарче в перфоратор
Обиколих цяла София и околията приятели също обикаляха и нищо и нищо
Витарата е червена задните прозорци са затъмнени ,отлечителния и белег е силно подбидата задна лява врата и естесвено транзитните номера
Всички документи от нея и напазаруваните чарколя са в мен АКО НЯКОЕ ЛИЦЕ ВИ ПРОДАВА СЪМНИТЕЛНИ ЧАРКОЛЯ НА КАЛМИНИ ,
моля уведомете ме 0884411251 Людмил
Давам парична НАГРАДА за всякакъв вид информация !!!!!!!
Коментар