Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми джипа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми джипа

Здравейте колеги,
    Искам да ви уведомя, че в четвъртък 21.01.2010 срещу петък 22.01.2010 ми откраднаха Паджерото от паркинга пред блока- жк. Люлин 3. Колата беше 1992г., 2,5 TDI, Еxceed, СА 5927ВХ, сив/тъмно син, одраскана дясна страна. Не знам дали е свързано с кражбата, но на 20.01.2010 ми разбиха стъклото на предната дясна врата- в случая на шофьора. Поради навременна реакция от моя страна и на мои съседи, до грабеж не се стигна. Ще бъда благодарен, ако някой може да предостави каквато и да било информация. Пазете си колите! Не мога да проумея на кой му е притрябвал близо 20 годишен джип и то с обратен волан. Предполагам, че вече е разкостен на части, така, че внимавайте от къде и какво купувате. Телефон за връзка- 0888 277 830.
    Предварително благодаря!
    Поздрави:
    Венцислав Миланов

До: Откраднаха ми джипа

Колега,съжалявам.Каква му беше защитата ?

Коментар

Пусни ако можеш няколко снимки или някакви отличителни белези на джипа, по които бихме могли да го разпознаем по моргите евентуално
      Y61

Коментар

И съобщи подробно за някакви отличителни белези.

Коментар

Лоша работа но аз мисля че е поръчкова работа просто на някои му трябва точно такава за донор
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Съжелявам колега за случилото се неприятно но все пак живеем в България, нищо не трябва да те учудва , най вероятно е открадната за морга според мен
            Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Колега,много съжалявам за джипката....Дано да се намери.Обиколи за всеки случай квартала..дано да е видиш някъде да "отлежава".
              Защити...предполагам,че само бавят крадците,но все пак е нещо.
              Успех и....късмет
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

На мен са ми разбивали всичките коли. предпоследната направо си я откраднаха цялата. та от тук вариантите са 2 :
                1 . открадната е за откуп - звънкат ти до 1-2 дена и ти искат пари . при този вид кражба колата обикновенно е паркирана на няколко пресечки от мястото на кражбата. Съветвам те да обиколиш малко из квартала.
                2 . на някой му трябва двигател или тенекии . тук почти няма шанс колата да бъде открита .Някой гражданин трябва да сигнализира на "господата" , че еди си къде се разглобява кола и ако куките не са вързани с престъпниците може и нещо да се получи . Тук обаче колата ти е вещественно доказателство и стои 2 години в полицията докато не свърши и най последното дело . за по - малко не си и помисляи. То адвоката ще отсъства , после престъпника ще е болен , жена му и тя често се разболява , след което идва ред на новия адвокат и т.н. Често не стигат и доказателствата !!!!!!
                и в двата случая полицията не им дреме за тебе . И да им звъниш ,и да им се молиш , и пари да ръсиш пак няма да ти помогнат . Да не забравяме факта че полицай се става "трудно" ( средно завършено образование и 3.80 среден успех ) .
                Колега минал съм по този път и въобще не ти говоря празни приказки. Ако никой не ти се обади до седмица едва ли ще чуеш и вест за колата си . Ако имаш каско вероятноста да ти я открият нараства . Тези от каското познават контингента и въобще не питат "Ти ли открадна колата ? "
                Та с това мога да ти помогна . Не е много но поне вече си информиран и знаеш какво те очаква . След време ще започнеш и да ми вярваш !
                Успех и дано успееш да си върнеш колата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X