Обява

Свий
Няма добавени обяви.

открадната Тойота Ландkруизер 4,2 Д Хеви дюти,цвят -светло кафяв-пясьчен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: открадната Тойота Ландkруизер 4,2 Д Хеви дюти,цвят -светло кафяв-пясьчен.

Хора, нека да не спамим темата и тя да си остане само за горещи новини около джипката. Ситуацията наистина е кофти. Аз вярвам че този форум ще помогне повече от полицията. Хората които са взели джипа са знаели много добре какво крадат. Джипа не беше с блясъка на кола от автосалон, задната гума беше спаднала до джанта, единия мигач избяга след последната разходка .... Крадците са разбирали от джипове или са действали по поръчка на такъв човек. Нищо чудно колата да се кара вече по баирите с друга регистрация. Модела е рядък. Нямама много такива в БГ. Всичко е по различно от останалите 70-ки.
    За това Моля всички колеги да се обадят или пишат ако срещнат по горите този модел (в какъвто и да било цвят) или такива части втора употреба. Също и за обикновена 70-ка с 4,2Д мотор.
    И последно, една малка подробност. Горивният филтър на джипа беше задръстен и за смяна. Ако и той е по специфичен (не съм сигурен) рано или късно ще се купи такъв.
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
      Прeди 10 минути по бул."6-ти септември" в Пловдив мина подобна на снимките Тойота. (Пак без резервна гума, в същия цвят). Беше с пловдивски номера, за съжаление само с това мога да се включа. Караше я сам мъж.Посока от Билата на (бул. Източен) към бул. Цар Борис.

П.С:Сега говорих с колегата (zodiak). Тойотата която съм видял е много подобна на неговата... той знае за нея!
      споко, тая си е наша ...

Коментар

Имам едно предложение по темата-да се обяви награда от 1000-2000лв. за достоверна и полезна информация!Така и хора,които не са заразени с жипкаджийска болест биха проявили интерес....а,не се знае от кой храст ще изскочи заекът!Сумата ще я съберем м/у нас-аз лично с най-голямо удоволствие ще дам пари за тази цел!А,и бих искал да разбера кои са гепачите,и какво им се е случило....!"Възпитателният"ефект за боклуците,ако ние,хората тук открием колата ще е огромен!
        Със сигурност боклуците четат и тук-не се съмнявайте!
        Не знам какво става,но в последните 2-3 дни са задигнати нови лизингови автомобили(не жипки),които са имали каско....?!?!Май нещата излизат извън всякакъв контрол и е време да се взимаме в ръце на принципа:делото за спасяване на давещите се-дело на самите давещи се!

П.С. Ако предложението се приеме ще е добре наградата с информацията за жипката да се разпространи във всички подобни форуми.
        LJ-70 ми е слабост(от половин година),и се обръщам след всяка(да не е по-убава от мойта,ама не е обикновенно))),но не вярвам скоро да се появи-както казах със сигурност боклуците четат!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

И аз съм убеден че те черпят информация от форума,а сигурно и не само от този,обикновенно подобни кражби са поръчкови,затова не си и помисляйте че частите от този джип, или целия няма да отидат при някой от "бранша",накрая пак ще се окаже че ако извършитела не е "наш човек" то поне заявката е била от такъв,но може и да съществува различна версия,и аз разпитвам тук там засега джамбазите по нашия край казват че не е за тука тая джипка,а най вероятно за някоя морга която има заявка за мотор или скорости по Софийския край,демек специализирана кражба от познавач,за повечето хора,а и авто маниаци този автомобил е морално остарял и не заслужава особенно внимание,именно това обосновава по горе написаното.Особенно се набляга на коли с все още западни номера,понеже към тях Полицията проявява небрежност и незаинтересованост.
          Последно редактирано от Goblin; 19-09-09, 20:01.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Към колите със западни номера не проявяват интерес застрахователите,защото обикновенно не са застраховани у нас(не,че е невъзможно).
            Полицията изобщо не я визирам-обикновенно те са в тясна връзка с боклуците-няма какво да се лъжем!А,голяма част от полицаите са най-големите боклуци-виждате напоследък какви информации излизат!В най-добрия случай поне година-две ще е така,ако на Бойко не му мине мерака....шЪ го видим и него....Затова идеята ми е да разчитаме нито на полиция,нито на правителство,ами да се организираме помежду си-никак не сме малко!Например нека има не-малка награда за откриването на всяка открадната жипка,и на боклуците да им е ясно,че ще им е по-здравословно да не пипат!При прилична награда кражбата се обезсмисля финансово,нали?А, във всяка кражба има замесени немалко боклуци,които ги интересува само парата-нищо друго!Така,че надявам се ме разбирате добре...?Наградата може и да е по-висока....

В конкретния случай не иде реч за неуредени "бизнес-отношения",надявам се?Длъжен съм да попитам,нали-нека никой не се обижда,но е важно да се знае!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Явно кризата е активирала гадовете. Защото преди известно време, едно "птиче" ми каза, че са дигнали мерника и на моята lj70. Решат ли да я дигнат спасение няма. В очакване съм

Коментар

Сьобщих за инцидента на мои познати в няколко ловни стопанства,като места с наи-вероятно бьдещо приложение на откраднатата Тоиота.Обещаха да сьдеистват-Бьлгария все пак не е чак толкова голяма страна.В тази врьзка си мисля,че не би било лошо ако се осьществи врьзка ,на по-високо ниво вьв Форума, с Ловно-рибарският сьюз и Горските стопанства и периодически им се изпраща списьк с откраднати джипове,придружен с кратки описания.Убеден сьм,че вьпреки тромавоста на дьржавната машина,там има хора ,които са фенове на оффроуда и биха помогнали в тази насока.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X