Обява

Свий
Няма добавени обяви.

открадната Тойота Ландkруизер 4,2 Д Хеви дюти,цвят -светло кафяв-пясьчен.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: открадната Тоиота Ландkруизер 4,2 Д Хеви дюти,цвят -светло кафяв-пясьчен.

Толкова малко неща се продават в момента,че въобще не смятам да са я свили за продажба-най-вероятно-собствена консумация.

Коментар

Защо не пуснеш една обява "продавам хидравлична лебедка" ?
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Ще го имам и аз в предвид.
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Не е ли време да притиснем малко крадците ?
          Нещо много взеха да се "шегуват" с 4х4 автомобилите.
          От един по предишен случай се научиха да четат тук.
          Май ще изкараме някои неща, които знаем на яве в някоя показна акция.

Я да вземат да оставят джиповете на някой паркинг, пък ние ще ги открием.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Дрън, дрън ..... приказки на вятъра.
            Тая открадната кола е моя ; и ако пипна крадеца ...... след това ще ме видите по телевизора

Между другото ..... в този форум имам малко публикации .... а в правилата за участие пише, че ако имам референции /положителни/ от утвърден участник? , ще имам пълни права на публикации.
            Е аз мога да си осигуря положителни референции от много утвърдени потребители /а сигурно познавам и по-голяматачаст от хората в тоя форум, които са от гр.Пловдив/
            Приканвам админите или глоб.модератрите до ми предоставят пълни права на ЛС /временно/ пък после, ще му мислим.
            ПС - никога не бих злоупотребил с правото ми да изпращам ЛС.
            Още - винаги бих могъл да напиша маса несъществени неща и да направя 30 поста и съответно да имам пълни права /като утвр.участници/
            И последно - хора от тоя форум пишат и в др. форуми , в които съм на почит /и аз съм им съдействал/ - форуми за оръжие.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-09-09, 22:55.

Коментар

До: открадната Тойота Ландkруизер 4,2 Д Хеви дюти,цвят -светло кафяв-пясьчен.

много бързо реагира "ЧАВДАР" да обедини постовете .......
              ама това , за което поисках съдействие - ?

Коментар

Това е в ръцете на администраторите, а те може да не четат тук точно в момента.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не Ви познавам, ама Вие сте СУПЕР МОДЕРАТОР.

Съответно имате права /вероятно големи в тоя форум/
                  Последно редактирано от bm1bm1; 17-09-09, 23:29.

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=401184

ако тва са моите хора --- тва им е им края
                    Последно редактирано от bm1bm1; 18-09-09, 00:10.

Коментар

И хипермодератор да съм - все тая. Козата си сака пръч
                      За някои неща трябва администратор. За такива въпроси ползвайте имейла за контакти на заглавната страница. http://offroad-bulgaria.com/
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от bm1bm1 Преглед на мнение
                        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=401184

ако тва са моите хора --- тва им е им края
                        Какво става, те ли са?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от bm1bm1 Преглед на мнение
                          Дрън, дрън ..... приказки на вятъра.
                          Тая открадната кола е моя ; и ако пипна крадеца ...... след това ще ме видите по телевизора
                          ........
                          Не се нерви колега . Аз съм в доста по тежко състояние от теб. За това ще пиша по късно обаче, по съвет на адвоката ми.

Имаме случай с подобна кола, накрая я оставиха на един паркинг. Понеже си нов, не го знаеш, но има подобен прецедент.
                          А Тойотата е уникална, няма как да не я забележим НИЕ, дето се извръщаме след всяка джипка.
                          Единствената им алтернатива е да я изнесат зад граница. Там се концентрирай.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Прeди 10 минути по бул."6-ти септември" в Пловдив мина подобна на снимките Тойота. (Пак без резервна гума, в същия цвят). Беше с пловдивски номера, за съжаление само с това мога да се включа. Караше я сам мъж.Посока от Билата на (бул. Източен) към бул. Цар Борис.

П.С:Сега говорих с колегата (zodiak). Тойотата която съм видял е много подобна на неговата... той знае за нея!
                            Последно редактирано от komisar; 18-09-09, 11:52.

Коментар

Колегата bm1bm1 кара абсолютно същата. И на цвят и като екипировка с хидравликата за снегорин.

Виждам, че и в постовете му личи колко го е яд и афектиран. Дано на никой да не се случва.
                              Иван
                              ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                                Прeди 10 минути по бул."6-ти септември" в Пловдив мина подобна на снимките Тойота. (Пак без резервна гума, в същия цвят). Беше с пловдивски номера, за съжаление само с това мога да се включа. Караше я сам мъж.Посока от Билата на (бул. Източен) към бул. Цар Борис.
                                Има такава в Пловдив,същият цвят е и много прилича,но е друг модел.Познаваме собственика,има телефон,може да се провери. ...'баси нахалството,ако карат открадната в Пловдив !!
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X