Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крадени атв

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крадени атв

Здравейте вчера мярнах в в една изоставена къща 2 атв
    Поларис-сив на цвят и Раптор-бяло син и ме съмнява че са крадени ако някои му е изчезнало атв да ми звъни на 0885187992

За гр.Варна
    Последно редактирано от sasheto; 12-05-09, 11:35.

До: Крадени атв

Защо не се обадиш в полицията? Да направят една проверка, и ако има нещо нередно да ги приберат?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Да човека да си е оставил там атв-тата , да отидат полицаите и да му ги преберат , дори и да е невинен..Ако някой му е изчезнало той най-вероятно ще види и ще се обади...

Коментар

А ако човекът си ги е остваил и сега някой изтръшка посочения от теб квартал и ги гепи к'во правим?

Мисля, че беше редно да не споменаваш къде си ги видял...

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
          Да човека да си е оставил там атв-тата , да отидат полицаите и да му ги преберат , дори и да е невинен..Ако някой му е изчезнало той най-вероятно ще види и ще се обади...
          Не познавам човек който спокойно би държал 2 ATV (грубо поне 8000 лв) в двор на запустяла къща както казва sasheto!
          Смятам че е редно да се обадим в полицията-в случай че не са крадени не виждам какви сериозни последици може да има за собственика !!!
          Освен това горе долу се знаем и аз не се сещам за колега с такива машини!!!
          0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Пуснах темата някои ако си познае возилата да се обажда и да го карам да си ги взима,но съм сигурен че 100% са крадени.Преди тази къща беше д.п.с и мисля че никои не живее там.А тези атв-та не са палени от бая време,все пак цял ден съм из квартала и щях поне да ги чуя

ЕТО ПАК НОМЕРА МИ АКО НЯКОЙ СИ ГИ ПОЗНАЕ.0885187992

Коментар

Ако са крадени,човека може изобщо да не е регистриран тук,а и да е,каква е гаранцията,че ще види темата.По добре се обади на куките.Но някак си едно да е крадено,но две и да ги трупа там

Коментар

Едното не изключва другото. Хубаво си пуснал публикация тук, но също се обади в полицията.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Едното не изключва другото. Хубаво си пуснал публикация тук, но също се обади в полицията.
                  Прав е Гоблина. Обади се, ченгетата ще дойдат и ще ги проверят. Дори и да ги вземат, ако собственика докаже, че са негови, ще му ги върнат. Поне така предполагам.....

Коментар

Атв-тата се оказаха на наш роднина

Ключ
                    Последно редактирано от Goblin; 23-11-09, 16:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X