Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кофти работа 4 седмици ... и без кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кофти работа 4 седмици ... и без кола

Много съжалявам за загубата ти , дано Дженерали не те размотават дълго.

Предлагам на колегите да споделят застрахователното дружество или липсата на застраховка на откраднатите има автомобили, за да знаем другите какво да очакваме.

Ако някой от модераторите реши, може да го обособи в отделна тема.
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      Много съжалявам за загубата ти , дано Дженерали не те размотават дълго.

Предлагам на колегите да споделят застрахователното дружество или липсата на застраховка на откраднатите има автомобили, за да знаем другите какво да очакваме.

Ако някой от модераторите реши, може да го обособи в отделна тема.
      И този беше застрахован в Дженерали http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44318

Коментар

До: Първи впечатления от ТЛК 120 Д4Д автоматик на сняг - Открадната

Та малко информация за колегите,

Оказа се че имало някаква война на застрахователите, от една страна, и лесни пари за лизингодателите от друга. Всички коли които не били във ВОДЕЩИТЕ компаний като булинс , армеец, дзи - които били на абонамент в булинс, сега са обект на кражби. Тъй като лизингодателя по договор си прибира сумата от клиета с лихвите до края на срока, той има интерес колата да изчезне в началото щото си прибира печалбата от клиента и застраховката от застрахователя. Губещи са клиента и застрахователя.

Та предполагам че: Лизингодателя - райфайзен лизинг, дава ключа на обиден застраховател при който не е застраховано возилото, оня го взима, продава се после делят се парите и има и печалба има и наказателна акция.

От лизингодателя ми отговориха че като не съм избрал вярния застраховател това било нормално, --- мамка им.

Направо съм много бесен. Докато не заработи тая полиция и държава нема никъф смисал да се бори човек. Накрая приятели ще стане като в Нигерия - 21 век Пирати и отвличания като редовен бизнес.

Дали да не престанеме да си плащаме вече данъците а? Ако просто народа реши 2009 без данъци, ? кво ли ще стане , много ми е интересно. Като няма услуга от държавата - нема паре.

Моля да ме извините за излиянията, но така ми сецнаха мерака, че не е истина, да пукнат дано.
        Т5
        Crossrunner

Коментар

До: Първи впечатления от ТЛК 120 Д4Д автоматик на сняг - Открадната

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
          Та малко информация за колегите,

Оказа се че имало някаква война на застрахователите, от една страна, и лесни пари за лизингодателите от друга. Всички коли които не били във ВОДЕЩИТЕ компаний като булинс , армеец, дзи - които били на абонамент в булинс, сега са обект на кражби. Тъй като лизингодателя по договор си прибира сумата от клиета с лихвите до края на срока, той има интерес колата да изчезне в началото щото си прибира печалбата от клиента и застраховката от застрахователя. Губещи са клиента и застрахователя.

Та предполагам че: Лизингодателя - райфайзен лизинг, дава ключа на обиден застраховател при който не е застраховано возилото, оня го взима, продава се после делят се парите и има и печалба има и наказателна акция.

От лизингодателя ми отговориха че като не съм избрал вярния застраховател това било нормално, --- мамка им.

Направо съм много бесен. Докато не заработи тая полиция и държава нема никъф смисал да се бори човек. Накрая приятели ще стане като в Нигерия - 21 век Пирати и отвличания като редовен бизнес.

Дали да не престанеме да си плащаме вече данъците а? Ако просто народа реши 2009 без данъци, ? кво ли ще стане , много ми е интересно. Като няма услуга от държавата - нема паре.

Моля да ме извините за излиянията, но така ми сецнаха мерака, че не е истина, да пукнат дано.
          подкрепям те напълно!!! държавата ни е жалко подобие на такова,родовообщинен строй! елементарни нещица не се вземат мерки да се решат,а какво остава за нещо по-сериозно.нищо не се е променило от едно време,законите за едни са в сила за други не. най-лошото е ,че вместо да черпим опит от страни с по-богат и изпитан опит,ние се инатим ,като магаре на лед и си чупим дебелите тикви.само че от това си страда народа ....и така затворения магически кръг се повтаря..петилетка,след петилетка...
          и за данъците си прав,затова се изнесох преди близо 7 години зад граница и парите дето влизат в милата ни държава от моя джоб са само тия по ресторантите ,като си дойда за седмица две. данъци ли...да ме гледа някоя крива и мързелива държавна служителка през малко прозорче и да ми се ежи,....да ,ама НЕ!
          а за тези ПСЕВДО застрахователи просто нямам думи и коментар.
          наистина ,жалко за колицата ти и за нервите дето ше потрошиш......другото нема да го споменавам ,че найм-ного боли
          TЛК 80-4.2ТД
          ТЛК 73-2.4ТД
          ...................

Коментар

До: Първи впечатления от ТЛК 120 Д4Д автоматик на сняг

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение

И следващия път БулИнс/дзи или армеец
            дали ако опандизят всички от касиерка нагоре в тия 2 "компании", кражбите няма да спрат аламинут...
            ама нали сме криворазбрана "демокрация" и правата на престъпниците са приоритет №1 на управляващите... /то си е вид колегиалност между тях/...

Нашето не е държава, а територия... Народа ни не е народ, а стадо овце - пиша и повтарям постоянно!
            Каквото и да стане всички търпят и навеждат глави "Нищо не може да се направи"
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Haji, много съжелявам, следях с какъв мерак я избира и я кара. Яд ме е и мен. Тъпото е че на който трябва е ясно кой ги прави тези неща, ама няма воля да се вземат мерки.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Олеле, аз правилно ли разбирам, нямаш я но ще трябва да я изплатиш докрай?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Олеле, аз правилно ли разбирам, нямаш я но ще трябва да я изплатиш докрай?

Ми да приятел така е .

Другият път май е по-изгодно да си я взема на кредит. Така като я изплатят застрахователите, поне ще взема цялата сума.

Благодаря НА ВСИЧКИ за съчувствието!!!
                  Т5
                  Crossrunner

Коментар

Така и така си затънал питай застрахователите си ако ти намерят купето и мотора примерно щателно оглозгани ще ти платят ли и колко, щото това ми се струва най-гадния вариянт. Намерен е скелета, иди доказвай че не си я разглобил с цел застрахователна измама Намират ти носителите на регистрацията - рама и мотор, де юре "колата", само дето докато плащаш лизингите (щото "колата" си е вече при теб), ще трябва да дадеш пари за още две за комплектация на първата
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

интересно каква е логиката хем да си плащаш лизинговите вноски до края на периода, хем лизингодателя да прибере застраховката... Това е някакъв безумен догоеор, който аз лично не бих подписал.... То тогава лизингодателя е силно заинтересован да ти открадне колата най-малкото... Или аз нещо не съм разбрал....

Коментар

Абсурдистан

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                          интересно каква е логиката хем да си плащаш лизинговите вноски до края на периода, хем лизингодателя да прибере застраховката... Това е някакъв безумен догоеор, който аз лично не бих подписал.... То тогава лизингодателя е силно заинтересован да ти открадне колата най-малкото... Или аз нещо не съм разбрал....
                          Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Абсурдистан
                          В договора за лизниг е точно така, ако колата изчезне, ти продължаваш да си плащаш все едно нищо не се е случило, но те трябва да ти доставят същия автомобил-чисто нов и това което си платил до момента заедно с първоначалната вноска се счита като платено вече за новия. Лизниговия план не се променя и клиента нищо не губи, освен неудобството и чакането на новата кола Междувременно лизинговата компания си взима 100%-овата сума от застрахователя. На дилъра не му пука, той вече си е взел парите за колата в деня на продажбата от лизинговата компания, даже е на сметка, продава още един автомобил на същия човек. От всички до тук губи само застрахователната компания.
                          Обяснявам, защото от това, което пишете става ясно, че не сте на ясно и се възмущавате напразно!
                          Последно редактирано от Peppy; 22-11-08, 22:30.
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                            Нещо и аз не го схванах,то по тази логика всички лизингови коли,джипове и камиони ще изчезват.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                              Нещо и аз не го схванах,то по тази логика всички лизингови коли,джипове и камиони ще изчезват.
                              Обясних в горния пост, не е така, както си мислите
                              LZ1PER

Коментар

Ако е така - то тогава е ОК договора. Нека колегата с изчезналия джип обаче да сподели така ли става на практика.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X