Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат PATROL GRY60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднат PATROL GRY60

Тази вечер в 18.45 ми откраднаха ПАТРОЛА.Паркиран беше до Бриколаж в Лагера в София. РЕГИСТРАЦОНЕН НОМЕР А1980ВН. Бял на цвят с надписи vromos.com и offroad-extreeme.

Дълга база затъмнени 2 и 3 ред стъкла.Багажник по цялата дължина с 4 халогена и ванти. Предна броня Вромос с лебедка и 2 халогена. Степенки. Ксенон.За съжаление снимките ми бяха в лаптопа, а и той замина с нисана и за него най-много ме е яд. Имам каско. Който е идвал в магазина на Вромос в София го е виждал. Стои паркиран на ул.Боряна в Овча купел

Ако някой го забележи да се обажда на полицията или на мене 0896777746

Благодаря

Най-много си искам лаптопа заради инфото.

До: ОТКРАДНАТ PATROL GRY60

Ей гадна работа Колегата на който е колата се казва Антон Моля ви оглеждайте се не са много колите така оборудвани като неговата.

Коментар

Няма да е лошо да пуснете някоя снимка.Все пак визията а не номера привличат погледа на хората.
      Дано се намери джипката.Успех.
      [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Паркиран беше до Бриколаж в Лагера в София
        Това къде е?

Коментар

да не е полигона?

Коментар

Patrol с ПОДОБНО описание забелязах вчера по пътя между Драгалевци и Бистрица, но се разминахме бързо и не забелязах подробности, а и беше някъде около 12,00 на обяд.

Коментар

Благодаря на всички. Извинявайте Бриколаж в Полигона на Цариградско.
              Близо 20 дена не бях карал джипа. Това ми беше първото и последното каране след тази почивка. Започна в 17.30 и завърши в 18.30. За 20 минути го гепиха.

Намрих някои снимки из форума, но вече е с багажник с 4 халогени, ванти, степенки и тн
              Прикачени файлове

Коментар

Доста често чета за откраднати коли във форума и ако видя някоя от тях веднага ще сигнализирам и собственика и полицията. Искрено съжалявам за проблемите и неприятностите Ви, но ми е чудно как така ги крадат? Било имобилайзер, било някаква друга защита известна само на Вас не е ли имало монтирана. Ако е имало, а аз съм сигурен в това, в немалка степен подозренията трябва да се насочат и към съответния майстор /сервиз/, където е монтирана. С така наточен автомобил няма да се тръгне на разходка из България. Прави впечатление и всеки се обръща да го гледа.
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Много кофти случка. Дано да се намери все пак.
                  Ето и още две снимки за всеки случай.

... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                    Patrol с ПОДОБНО описание забелязах вчера по пътя между Драгалевци и Бистрица, но се разминахме бързо и не забелязах подробности, а и беше някъде около 12,00 на обяд.
                    Колега, това е важен знак може би. Депата за разкостване на крадени коли са в Бистрица. Не е зле да се огледа и поразпита из селото. Там е и сервиза на колегата Десо Славчев, може и той да е видял нещо. Но трябва да се действа веднага. А и да се предупредят таксиджиите, те виждат всичко.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колега видях този джип преди няколко дни, направи ми впечатление захващането на джека и го загледах, направи ми впечатление и Бургаския номер...

Само да си спомня къде го видях и кога точно ...

Ще пиша пак след малко...

Така, джипа го видях минавайки покрай него беше паркиран със задница към пътя...

Видях го в или около Младост, мисля, че бе в Младост 4 или 3 , *баси как ми се губят моменти...

Значи последните 2-3 дни съм бил само в Младост 4 и 3, сега ще пратя снимка с периметъра където бях и най-вероятните места...

Според мен си бе паркиран небрежно и така отлежаваше, това е и тактика на крадците де, паркират на спокойни места и така няма риск за тях и малък щанс за намиране също...

Оградения с червено периметър...

АКо колегата ми звънне още тази вечер може да направим огледа на моите маршрути!

088 999 51 61 Георги Стоянов

АКо има желаещи може да сформираме една оборка на квартала с няколко коли и може и да имаме слука?

Още спомени - сега се сетих, че го загледах и заради гумите резервната не бе кална като останалите...

Видях го и в движение около Бизнес Парк София ама кога точно не знам, но със сигурно беше скоро и беше през деня, както и когато паркиран го видях бе през деня...
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от BatGeorgeone; 09-11-08, 18:17.
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

стига писахте тука бре..
                        не се ли сещате че е гепен заради частите и "играчките" по него. Твърде вероятно е тия дето са го свили да четат тука, и да го покрият иначе на кой му трябва това старо желязо. Метайте лични съобщения по-добре.
                        Странното е, че е с каско и пак е са го откраднали. Принципно редовите крадци действат по коли без каско и тн. Това чудо само за донор са го взели, няма за какво друго. Жалко но факт.
                        Може и да звъннат за откуп, което е по вероятно. Тъй че търсете "хора" дето познават "хора" от тоя бранш и ще ви го върнат за около 2000 лв.
                        казвам ви го от личен опит.
                        към 13:00 ми свиха буса в 21:00 вече го карах. Само дето фактура не ми издадоха, да им изсъхнат ръцете......

Коментар

ЗАСТРАХОВКА , това е истината, ама нали разбирате колко е лесно сега да раздаваме съвети, едно съм сигурен, много му боли сега и никак не е прятно , дано някой да се обади за откуп или да я намерят, според мен трябва да намери някой от подземнят кръг и ще му я намерят за 2 дена .

Коментар

А вие не разбрахте ли че темата не е за даване на акъли, а за евентуална информация по случая? И че след като нямате такава, изобщо не е редно да пишете в нея?!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X