Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Открадната ТЛК 120

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Открадната ТЛК 120

даи ми , дата , кога е открадната и по кое време , мога да проверя митниците Гюешево и Калотина

до утре следобяд
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      даи ми , дата , кога е открадната и по кое време , мога да проверя митниците Гюешево и Калотина

до утре следобяд
      Открадната е тази нощ в района около затвора.
      26 срещу 27 май

Коментар

Пуснах някои връзки сред криминалния контингент, но за момента никой няма информация. Оглеждат се обаче някои хора и ако се открие, което за съжаление е все по-малко вероятно, ще дадат инфо.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Доколкото съм се сблъсквал с този проблем знам, че може да се окаже малко мечешка услуга търсенето от много места. Особено сред крими-контактите. Има опасност, ако е още в страната, да я скрият по-добре и по- за дълго.

Успех с намирането!
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Здравей колега ,
            Ще огледам в Търново ако излезе нещо, но си мисля че досега трябваше да се обадят.
            Поздрави,
            Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Мамка му, гадна работа

Тодоре, я кажи имаше ли някакви защити. Аларми, имобилайзер ключ с чип и подобни. Имаше ли застраховка? Питам та да знаем на какво да не разчитаме много-много.

Коментар

Съби, всичко си имаше и аларма(фабрична) и имобилайзер. Засахована в Интерамерикан - това поне ни успокоява, защото е сериозен застаховател. Като я намерим ще анализираме слабото място на охраната (друго едва ли ще мога да коментирам) и ще го споделя във Форума. Лошото е че мислехме и ГПС (охранителен) да монтираме ама айде днеска, айде утре и...накрая нищо.
                Поздрави
                Тодор Томов
                =============================
                Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                  Доколкото съм се сблъсквал с този проблем знам, че може да се окаже малко мечешка услуга търсенето от много места. Особено сред крими-контактите. Има опасност, ако е още в страната, да я скрият по-добре и по- за дълго.

Успех с намирането!
                  Човека, който разпитва, е много дискретен и с огромно влияние в средите. Естествено, ако се намери, те ще искат откуп. Но поне да я открием.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение

до утре следобяд
                      закаснях , но няма данни за такъв джип да е преминавал
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Здравей, колега, имам подозрения, че днес видях точно този джиш във Варна.Единственото, което ми направи впечатление беше, че на джипа беше монтирана лебедка, коятo беше на познатата ни фирма на колегата Явор - Vromos. Зачудих се за какво му е на тоя джип лебедка, като съответно беше с шосейни гуми, но минавах на бързо и не забелязах други подробности.
                        Надявам се да се открие.

Забелязах го днес около 9 часа близо до моя блок - под завод Дружба в пресечката на улица Капитан Рончевски.
                        Димитър Тенев

Коментар

Брат, в Слънчев Бряг съм. Видя ли нещо подобно, ще пиша тук и ще звънна на полицаите директно. Обаче първо ще звънна на полицията естествено. Късмет

Коментар

Днес в района на Петрич видях подобна кола. без бронята, но същия цвят, дигната, с лебедка и защита на кормилните щанги. Нека собственика ми звънне, че да обсъдим детайлите. Бързо се разминахме, не видях номера( освен, че е софийски и на квадратна табела, от тези дето ги слагат за американските коли), но запомних формата на защитата отдолу.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодаря на всички Колеги, проявили съпричастност и отделили от времето си за да помогнат!
                              По разни причини не мога да коментирам, но случая се счита за приключен и бих полил Модератор да заключи темата.

Поздрави
                              Тодор Томов
                              =============================
                              Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                              Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X