Тази сутрин до кофите на Била в бившето кино "Изток"на Ул "жульо Кюри" София . СВ 3579 НК Ако някой си го познае да го търси в Първо районно управление на полицията .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Намерен регистрационен номер.
Свий
X
-
От: Намерен регистрационен номер.
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеБраво Станьо ,явно не те е страх да влезеш в районно..Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнениеKaква е процедурата, да питам, от някой с първо лице опит. Намирал съм номера и съм ги подминавал, заради слуха, че в РПУ сядаш и пишеш обяснения като престъпник.Последно редактирано от sek.1; 15-10-19, 19:44.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Като знаеш на кой е е лесно . Тук в София е много малко вероятно да знаеш на кой е . Аз освен номерата на моите две коли други не знам . Просто не им обръщам внимание .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеКато знаеш на кой е е лесно . Тук в София е много малко вероятно да знаеш на кой е . Аз освен номерата на моите две коли други не знам . Просто не им обръщам внимание .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнениеЛесно е да намериш собственика, проверяваш в ГФ къде му е ГО, свързваш се със застрахователя по ГО и оставаш твой телефон за връзка. Те ще направят контакт с клиента им и той ще ти се обади за да си прибере номера.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар