здравейте извинявам се ако тук не е за моята тема искам да ми дадете съвет какво да направя отнася се за моята кола vw polo 95 g Преди 3 г го дадох на един който да го ремонтира и да го продаде на друго лице понеже колата беше със счупен съединител и не ми се занимаваше с нея да я оправям с уговорката като я продаде да я прехвърлим на лицето което я купуваОбади ми се въпросното лице след около 6 м обясни че е новия собственик на колата и когато искам да отидем да му я прехвърля разбрахме се за другата седмица обаче този се покри и така вече 3 г го търся не плаща данъци не иска да я прехвърлим с оправданието нямал пари ми аз да платя като толкова искам и т.н на мен ми писна и отидох в районното да подам жалба там ми обясниха че трябва да отида в прокуратурата и там да я подам тази жалба полицая които ме изслуша каза щом голямия талон е в него забрави за случая само с прокурорско решение съм можела да си взема колата обратно да я обявя за открадната било най лесния вариянт но аз няма да го направя защото ще нося отговорност за това посъветвайте ме какво да направя предполагам че има и такива хора тук като мен прецакани и излъгани благодаря ви предварително за отговорите
Коментар