Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми Витарата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми Витарата

Откраднаха ми витарата

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:V1.jpg
Прегледи:2
Размер:131.3 КБ
ID:6003831Натиснете снимката за да я уголемите

Име:V2.jpg
Размер:126.2 КБ
ID:6003834Натиснете снимката за да я уголемите

Име:V3.jpg
Размер:152.1 КБ
ID:6003833Натиснете снимката за да я уголемите

Име:V4.jpg
Размер:130.8 КБ
ID:6003832

Здравейте колеги, бих искал да ви помоля за помощ. Петък срещу събота на 15.02.2013г. от Дружба 1 в София пред блок 112 А ми откраднаха любимата кола - Сузуки витара с рег. номер СА 6059 РТ. Ще опиша някои специфични неща за джипката: двигателя е 1,6 16 клапана 97 к.с. Когато я откраднаха беше със джанти 16-ки от гранд витара боядисани черен мат с гуми мишелин латитуд алпин. Има монтиран газов инжекцион Stefaneli. Бутилката е 42 литра. Теглича е монтиран от мен и е хванат с 3 болта, понеже на четвъртия се скъса скъса гайката, която е в гредата и има допълнително заварени държачи за стойка за кучета. Има лек удар точно под капачката на резервоара. Както се вижда от снимките е с хард топ с алуминиеви рейки. Колата е 96 година с новото табло. Също така двата фара светят различно - едниния по-ярко, другия по-жълтеникаво. Има два халогенни фата в бронята при номера, които се пускат от син бутон на таблото(там където е бутона за климатика). На кормилото е счупена пластмасата, точно в средата, където е клаксона ( усеща се при пипане). Друго май не се сещам. Пиша всички тези неща, защото си мисля, че колата вече може да е на части в някой гараж.

Колеги моля, ако някой от вас мерне тази кола или някоя от описаните части да ми се обади на телефон: 0885/ 959 889 - Цветелин. Предлагам награда за информация, която би довела до откриване на извършителите на това гнусно престъпление.

П.С. Дано нигога не ви се случва подобна гадост, зашото много боли.
    Последно редактирано от Peppy; 20-02-13, 12:48. Причина: Снимки!

От: Откраднаха ми Витарата

Лоша работа, пази Боже! Ама казваш снимки - не се виждат такива?
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Много лошо пусни някакви снимки да знаем за какво да гледаме.И аз съм в твоето положение от месец и половина и се оглеждам на всеки джип.пускам ти линк и към моя случай пък дано да можем да си помогнем взаимно:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157773
      Необходимостта не признава закони;

Коментар

Снощи преди да бъде преместена обявата снимките се виждаха.

Коментар

Аз като влизам в обявата ги виждам, моля ако модераторите могат да оправят проблема да го направят, ако не ще ги пусна отново. Иначе случая го четох. Същия чеп като моя.....абе егати държавата.

Коментар

Я сега кажете дали снимките се виждат?
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Я сега кажете дали снимките се виждат?
              Аз ги виждам, а там права нямам
              LZ1ZAH

Коментар

И аз ги виждам.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Идеално се виждат.Вече става ясно за какво става въпрос.
                  Необходимостта не признава закони;

Коментар

Тъжно колега...знам какво е, юни месец ми откраднаха Пухчето...3 дни след основен ремонт..дори не му се порадвах...надявам се да се намери, търси по моргите.

Коментар

А някой знае ли колко време се мота полицията, докато издаде бележка за пред застрахователите?

Коментар

Първоначално публикуван от 4oveko Преглед на мнение
                        А някой знае ли колко време се мота полицията, докато издаде бележка за пред застрахователите?

30 дена
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Преди да минат три месеца, полицията няма да издаде служебна бележка. Мисля толкова време трае издирването.
                          LZ1PER

Коментар

Точно така-3 месеца в най-добрия случай,като ми задигнаха колата,ми издадоха бележка за застрахователите след третия месец(толкова траело разследването) и след още един месец, застрахователите ми я платиха с 2000 лв.по малко,плащали само 85% от стойността

Коментар

Грешка моя ,30 дена издирват откраднати вещи от дома само
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X