Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да знае за липсващо паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да знае за липсващо паджеро?

От близо седмица на един подземен паркинг седи едно паджеро къса база ( същия модел като това http://oi48.tinypic.com/2s8sjed.jpg ).
    Искрено се надявам, че просто ме гони параноя, но знае ли човек.

От: Някой да знае за липсващо паджеро?

Поне град да кажеш? С каква регистрация?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Можеш ли да го снимаш, че на наш човек такова от Младост му откраднаха преди месец.

Коментар

Видях снимката но не отговаря на моя който още го търся.Това е снимка на моя джип който го откраднаха Натиснете снимката за да я уголемите

Име:в.jpg
Прегледи:1
Размер:108.0 КБ
ID:5453570
        Последно редактирано от bobipilata; 12-02-13, 22:51.
        Необходимостта не признава закони;

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
          От близо седмица на един подземен паркинг седи едно паджеро къса база ( същия модел като това http://oi48.tinypic.com/2s8sjed.jpg ).
          Искрено се надявам, че просто ме гони параноя, но знае ли човек.
          Кала ако можеш го снимай.И в кой град район?

Коментар

Извинявам се.
            Намира се в София.
            Регистрацията е софийска, завършва на "ВХ".
            Ако имате предвид някой конкретен - напишете ми на ЛС отличителни белези. Имам и снимки, но няма да ги публикувам понеже не знам дали наистина джипът е краден или просто човекът там си го държи.

@ bobipilata
            съжалявам, колега, не е този.

Коментар

Жалко, тамън се предървих че се е намерило
              Последно редактирано от kok4o1; 12-02-13, 23:04. Причина: смяна на мнението

Коментар

А дано късмет е така да се намери и на Боби машината

Коментар

Жалко !!! Благодаря за отговора,че се бях наточил да скачам в бутонките.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157773

Това е темата на колегата, ВХ-то само че не разбрах къде го има и къде няма. Има описание с отличителните белези, а рагистрационните табели лесно се сменят..... Огледайте въпросната кола със списъка на белезите от горепосочената тема, ако не ви затрудни.
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157773

Това е темата на колегата, ВХ-то само че не разбрах къде го има и къде няма. Има описание с отличителните белези, а рагистрационните табели лесно се сменят..... Огледайте въпросната кола със списъка на белезите от горепосочената тема, ако не ви затрудни.
                      Не е този.
                      Моделът е по-различен ( с разширените калници ), както и цвета.
                      Иначе наистина се получи съвпадение с буквите в рег. табела. И на колегат от темата, както и този в гаража табелите завършват на "ВХ".

Коментар

Колеги, джипът вече не седи така самотно насред паркинга. Явно по един или друг начин вече е със собственика си .
                        И за да няма спекулации, ето и детайлите - тъмно синьо паджеро, от тези с раздутите калници ( вж снимката от първия пост ), лифтнат, лебедка, ролбар, спортни седалки, каско лепенка на огледалото, зимни гуми дето направо малеят на фона на калниците.

Темата може спокойно да заминава към кръглата папка.

Коментар

"BX" не е отличителен белег! Аз лично никога не съм виждал нестандартен(квадратен), софийски номер, който да не завършва с ВХ.
                          VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                            "BX" не е отличителен белег! Аз лично никога не съм виждал нестандартен(квадратен), софийски номер, който да не завършва с ВХ.

Е то това е серията на табелата и съотвества на времето на регистрация... но виж.. не се бях замислял, че може да има различни серии за квадратните и правоъгълните табели.

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                              Моят номер примерно завършва на РА (демек САРА), ама е по поръчка. Новата серия на квадратните номера вече е друга т.с. не е ВХ.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X