Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми гумите и джантите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми гумите и джантите

Здравейте колеги.Днес сутринта кати си отидох на село установих че предпазната мрежа на един от прозорците е срезана.След като пристигна следовате и влезнахме ми стана направо лошо.Цялата къща беше преобърната Едната от стаите съм си я направил склад защото в града нямам място.Липсват много неща като 2 бр.моторни резачки щил ,бормашина, ъглошлаиф електрожен и най-много ме заболя за гумите монтирани на джанти.Гумите са 235/65/18 и ви моля ако на някой му ги предлагат или ги види в продажба да ми се обади.Може ли някой да ми помогне немога да кача снимките.
    Прикачени файлове

От: Откраднаха ми гумите и джантите

прати ми ги на basimaila@gmail точка ком, ще ги кача. С друго не мога да помогна, поне с това ...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Поне напиши модел ,междуболтово разстояние ,зимни ,летни и т.н

Коментар

Пусни обяви, че търсиш. Като ти се обаждат и не съответстват на марката- не проявяваш интерес. Ако ти се обади някой и ти предложи като твоите- вярвам, че ще си ги познаеш... надявам се да намерят апашите

Коментар

Опиши ги добре, нищо че сме надалече. Това си е болка, и то- голяма, на мен ми резнаха единият от петте каймана, аз си знам как съм се чувствал. Жалба в РПУ разбирам че си подал, дано те намерят виновника...
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Извинявам се ,опитах се да кача снимки но не стана.Изпратих ги на колегата tef4o той ще се опита да ги качи за което му благодаря.Джантите са 18'' черни на цвят за Гранд Чероки ZJ почти нови са нямат забележки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018.jpg
Прегледи:1
Размер:47.8 КБ
ID:5449618

Име:Picture 003.jpg
Размер:49.3 КБ
ID:5449619
            Последно редактирано от nickbochev; 03-02-13, 14:41. Причина: оформяне на снимки

Коментар

Това са снимките на гумите. От първите 2 съм отрязал само гумите и джантите, но останалото е просто пейзаж. Уголемих ги донякъде, но нататък се скапва качеството, сори. Третата съм я оставил както си беше, за справка на модела на Джипа, ако има значение. Гумите не знам, но джантите наистина са шукаритетни.
              Късмет с намирането!

Име:Picture 018.jpg
Размер:50.3 КБ
ID:5449675

Име:Picture 003.jpg
Размер:236.1 КБ
ID:5449674

Име:Picture 001.jpg
Размер:86.9 КБ
ID:5449673
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Благодаря за помоща.Гумите са летни и стават и за асвалт но пък са почти нови.Джантите наистина са много хубави.

Коментар

Не са много често срещан размер 18 ки на 5 х 114.3, така че може и да се намерят. Дано имаш късмет пък покрай тях и другите работи.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X