Здравейте колеги.Днес сутринта кати си отидох на село установих че предпазната мрежа на един от прозорците е срезана.След като пристигна следовате и влезнахме ми стана направо лошо.Цялата къща беше преобърната Едната от стаите съм си я направил склад защото в града нямам място.Липсват много неща като 2 бр.моторни резачки щил ,бормашина, ъглошлаиф електрожен и най-много ме заболя за гумите монтирани на джанти.Гумите са 235/65/18 и ви моля ако на някой му ги предлагат или ги види в продажба да ми се обади.Може ли някой да ми помогне немога да кача снимките.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откраднаха ми гумите и джантите
Свий
X
-
От: Откраднаха ми гумите и джантите
Извинявам се ,опитах се да кача снимки но не стана.Изпратих ги на колегата tef4o той ще се опита да ги качи за което му благодаря.Джантите са 18'' черни на цвят за Гранд Чероки ZJ почти нови са нямат забележки.
Коментар
-
Това са снимките на гумите. От първите 2 съм отрязал само гумите и джантите, но останалото е просто пейзаж. Уголемих ги донякъде, но нататък се скапва качеството, сори. Третата съм я оставил както си беше, за справка на модела на Джипа, ако има значение. Гумите не знам, но джантите наистина са шукаритетни.
Късмет с намирането!
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Не са много често срещан размер 18 ки на 5 х 114.3, така че може и да се намерят. Дано имаш късмет пък покрай тях и другите работи.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар