Обява

Свий
Няма добавени обяви.

откраднат номер са9880ма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• откраднат номер са9880ма

здравейте,
    вчера събота 19.01.2013 някой "приятен човек" е свил предния номер на Витарата на жена ми- СА9880МА, станало е в района на 18 СОУ ( ул пиротска). сигурен съм че е откраднат или свален нарочно защото е откъртен ведно с пластмасовата подложка. вече го обявих в полицията но се надявам да изскочи отнякъде защото колата е лизингова и е голяма разправия да се пререгистрира, а освен това колата не може да се кара така т. е. оставаме с една кола и е кошмар (деца, училища, тренировки, работа). предварително благодаря за всяка информация.

От: откраднат номер са9880ма

Съчувствам ти, на щерката пред къщата и откъртиха и двете табели, задната с пломбата заедно.Мина седмица да чакат Михаля и олекнаха със зетя 130 кинта, дали е една или две няма значение.

Коментар

С изрядни документи можеш да си извадиш нова табела. Имаш право на това. Не е нужно да сменяш номера.

Коментар

Не можеш, брои се за табела с която може да се извърши кражба на МПС/това от районното го разбрах/, да не говорим, че с крадена табела и едно тиксо се пълни бъкела до горе и се зачезва, момче на близката бензиностанция изплака, че са платили те, 100 лева.

Коментар

Обикновенно това е номер на автоджамбазите.Витарата на твое име ли е.Помисли и за дължима сума към автоджамбазин.
          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
            С изрядни документи можеш да си извадиш нова табела. Имаш право на това. Не е нужно да сменяш номера.
            напротив - нов № ще му дадат като мине през каналите...
            Щом колата е лизингова, собственикът трябва да отиде в КАТ или да ти даде пълномощно (ама едва ли)...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от jorotoy Преглед на мнение
              .... защото колата е лизингова и е голяма разправия да се пререгистрира, ....
              Лоша работа е това с кражбата на номера. Относно пререгистрацията. Всички лизингови компании имат служители дето се занимават с регистрацията в КАТ. Та в тази посока просто се свържи с компанията. Лошото в случая е, че "ще те цакат с топла бира" демек ще си платиш повече от 76-те лева за регистрацията.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

кофти работа.още повече когато колата ти трябва постоянно.на моята 'нива' и падна някъде предния номер малко преди нова година.ако не се намери табелата трябва да ти сменят номерата.а щом колата е лизингова предполагам ,че който е лизингодателя той трябва да направи нещо.но голяма галимация.задължително се минава през кат след като от районното ти дадат бележка.писах по рано каква е процедурата тук във варна.но наистина както е споменал колегата по горе лизинговата компания има хора за регистрация и можеби там ще ти помогнат.при мене цялата работа излезе към 76 лева.нервите , чакането и главоболията не ги броя.
                поздрави

Коментар

на 2 от служебните коли им свалиха предният номер в рамките на седмица. Гориво крадат хайманите.

Коментар

Кофти работа...крадат и гориво, крадат и коли...

Коментар

Не разбирам защо КАТ слагат номерата толкова халтаво. Преди няколко години обикаляхме из Верила и на обед видяхме, че предният номер го няма. Два часа обикалях по дирите в снега, но го намерих. После "заковах" номерата за броните с по 4 поп-нита.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Човека влезе, жалва се и...излезе.Убеден съм, че номера му 99% е взет от "лизингодателя" по една или друга причина.Останалия 1% е в полза на друго лице , на което е с нещо задължен.Номер "сам" лесно не пада, изключая в гората.
                        Последно редактирано от tiramisu; 03-03-13, 23:40.
                        „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Колега "лизингодателя" е официалния вносител, а аз съм изряден "платец" вече имам нов номер дадоха ми пълномощно и си минах през каналите на КАТ както за първоначална регистрация, просто загубих време и не беше приятно да вися в КАТ цял ден. За твое сведение не съм задължен на никой с нищо, така че не се "упражнявай" по темата. Пуснах поста защото се надявах на някаква информация и защото съм на мнение, че за такива неща човек трябва да " гони до дупка" защото това е начина да се изгради непримиримост към подобни глупости които са за сметка на всички нормални работещи хора.Мисля че бях достатъчно изчерпателен.Благодаря на всички които отделиха време да ме информират за възможните варианти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X