Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако си търсите мигачи и стопове от терано, да знаете че може да си купите моите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ако си търсите мигачи и стопове от терано, да знаете че може да си купите моите.

Няма ли камери в тоя край на паркинга ? Разходи се по "Симеон" един колега на времето там си намери половината части от откраднатия му мерцедес . Наглите тарамбуки и номерата на маркировката не бяха изтрили .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От: Ако си търсите мигачи и стопове от терано, да знаете че може да си купите моите.

Съжалявам за случката,ама що не земеш да си поиграеш и да преместиш светлините горе,а да не пълниш гушите на търговците.Свърших подобна процедура,след като миналата година ми обявиха някаква нереална цифра за парче шарена пластмаса.

Коментар

Съжалявам за случката, но явно тия фарчета са "интересни".

Сега спокойно може да махнеш тази броня, да си подхожда на калните гуми

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          Съжалявам за случката, но явно тия фарчета са "интересни".

Сега спокойно може да махнеш тази броня, да си подхожда на калните гуми
          Единствените брони, дето що-годе пасват на терано са на AFN, предна + задна струват къмто 2500 кинта, и върху тях се слагат оригиналните стопове/мигачи. Тераното е много обло и за брони, дето мязат на нещо, а не седат като на свинче звънче, е зор. Пък и ако ги купя сега, не е сигурно дали ще има с какво да си платя данъците, и пак ще съм виновен някому.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тогава остава пригаждане на стопчета тип "москвичови" или слагане на някава защитна решетка хваната по сериозно отдолу.

Щом са толкова скъпи и ги няма по магазините е ясно че пак ще хванат крачета.

Коментар

Цветарките там, или някои ученици от техникума поразпита ли? Има и доста магазинчета в тая новата кооперация,все някой може да е видял нещо.

Коментар

Най-вероятно наркоманска работа. В съседната градинка е пълно. Може би най-наркоманското място в София.

Коментар

Където можах - разпитах. То из района има всякакви боклуци. Както и да е. Майната им. Днес поне букси си наскубах от една морга, та ще си възстановя предните мигачи.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като си сложиш новите мигачи и стопове,не може ли да се сменят винтчетата с някакви със специална глава?За да не могат лесно да се свалят с кръстата отверка.
                    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                      Като си сложиш новите мигачи и стопове,не може ли да се сменят винтчетата с някакви със специална глава?За да не могат лесно да се свалят с кръстата отверка.
                      Най "секретното" което намирам из нета е Torx с пъпка в средата, ама това го има вече във всяка железария. Да, по-малко вероятно е крадеца точно на момента да разполага с такива, но принципно не е никакъв проблем да се снабди.

Коментар

Преди време си бях защитил огледалата на вектрата, за да не ги откраднат за пореден път. В резултат на това ми ги чупеха. Доно при теб не стане така.
                        Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                        BMW F650CS
                        Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Най "секретното" което намирам из нета е Torx с пъпка в средата, ама това го има вече във всяка железария. Да, по-малко вероятно е крадеца точно на момента да разполага с такива, но принципно не е никакъв проблем да се снабди.
                          З@еби по 5лв са в железариите навсякъде (пълен комплект). Ще се върнат на другия ден още по- нахъсани.
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Тук по детските площадки съоръженията често ги сглобяват с разни екзотични болтове да не се вдъхновяват неделните маниаци:

Може би може да се преработи обикновен болт за целта ? Само не знам как ще ги сваляш...

Отделно, ако искаш мога да се свържа с тези. Дръж ме в течение.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Тук по детските площадки съоръженията често ги сглобяват с разни екзотични болтове да не се вдъхновяват неделните маниаци:

Може би може да се преработи обикновен болт за целта ? Само не знам как ще ги сваляш...

Отделно, ако искаш мога да се свържа с тези. Дръж ме в течение.
                              Това е болт, предназначен само за завиване. Не може да се отвие, тоест не е вариант - все някога ще ми се наложи да си сваля бронята.

За чупенето - по-добре да ги чупят, защото тогава застрахователя ще признае щетата. В момента презумпцията е че може да съм си ги свалил аз, та да рънча кинти от тях. Нищо че за 4 години съм им ги платил поне 3 пъти, нищо че преди 10-ина дни им дадох 700 кинта за подновяване на застраховките, и нищо че преди 7-8 дни на огледа всичко беше в идеално състояние. Според тях, понеже няма парчета, съм си ги свалил сам, сам съм си скъсал жиците отпред и т.н. С 2 думи, ако се циганиме - отивам в първата морга с катастрофирало терано и слагам от него счупените, белким ми ги признаят.

Аз разбирам че има много нефелници, дето крънчат пари, но понякога нещата са очеизвадни че не е така.

Не знам де - след 2 седмици ще се разбере какво ще кажат, но не се надявам на нищо смислено. Дано ме опровергаят, ама надали.

Коментар

Следващия път ,като ти се обадят предварително да напомнят за изтичащото каско,им откажи и напомни за случая.Ще има едно хлъц и безмълвие,в телефонната слушалка.
                                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.

Зареждам...
                                X