Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднато куче порода хъски от с.Божурица област Плевен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднато куче порода хъски от с.Божурица област Плевен

Откраднато ми е кучето от посоченото село. Намира се на 17км от Плевен, посока Гулянци. Кучето е мъжко на 4 години, черно бяло, отличителното при него е че едното око е синьо, другото кафяво. Отговаря на името Рекс.
    Предлагам възнаграждения за всяка информация, довела до намирането на кучето.

тел. за връзка-0895584127 Живко Костадинов.
    Благодаря.

поздрави
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от nickbochev; 01-10-12, 20:16. Причина: снимки

От: Открадноти куче порода хъски от с.Божурица област Плевен

Много гадна случка, лошото е, че много кучета са с такива очи. Единственото сигурно е реакция на името.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

От: Открадноти куче порода хъски от с.Божурица област Плевен

Не знам в какво държава живеем,какви изроди има,да откраднат животинката...

поздрави
      Последно редактирано от nickbochev; 01-10-12, 20:17. Причина: емоции в повече

Коментар

От: Откраднато куче порода хъски от с.Божурица област Плевен

Не, че нещо, ама подобни изказвания относно държавата леко ме вкисват. Краде се (а и по-лоши работи стават) навсякъде по света. Сигурен ли си, че песа не е тръгнал след някоя разгонена женска, че малко ме съмнява някой да тръгне да краде мъжко хъски и то на 4 години?
        Последно редактирано от kuzdov; 03-10-12, 23:59.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Не, че нещо, ама подобни изказвания относно държавата леко ме вкисват. Краде се (а и по-лоши работи стават) навсякъде по света. Сигурен ли си, че песа не е тръгнал след някоя разгонена женска, че малко ме съмнява някой да тръгне да краде мъжко хъски, че и на 4 години?
          Не се съмнявай. Крадат ги за обучение за кучешки боеве или за спаринги в такива боеве. И не само.

Коментар

Това не ми е минавало през ума. Да пуснеш обикновено куче в бой си е равносилно на предумишлено убийство според мен!
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Все още няма резултат.Продалжавам с търсенето.

поздрави

Коментар

Дано се намери животинчето. Имаш ли някаква допълнителна информация, предположения, съмнения? Все пак Гулянци не е много голямо и все някой ще е чул нещо.
                П.П. Поогледай дали някой от местните айдуци не е "забогатял" рязко през последните дни. Не, че ще му вземе някаква колосална сума, ама ако до вчера е просил цигари, а днес пуши Давидоф (примерно) може да се окаже следа.
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Не се съмнявай. Крадат ги за обучение за кучешки боеве или за спаринги в такива боеве. И не само.
                  Може и някой да е харесал кучето и да си го е прибрал. Тези породи не са за боеве.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Може и някой да е харесал кучето и да си го е прибрал. Тези породи не са за боеве.
                    Но пък са идеални за обучаване на кучета-бойци. И как така се прибира здрав 4 годишен пес?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Но пък са идеални за обучаване на кучета-бойци. И как така се прибира здрав 4 годишен пес?
                      Лесно. Ако е добродушно, още по-лесно.
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

По принцип кучето е добродушко.Имам съмнения в едни хора,защото януари месец и давах кучето да го пускат на тяхната женска.За последно кучето е било видяно до тяхната къща.Синът и на тези "хора" е в 8 клас,боклук от класа,не учи,краде каквото има да се открадне в селото,ходи като общ работник по стопанствата в сеото да работи.За 50-100лв може да го е продал,но как да постъпя?Не мога да отида и да му счупя главата без 100% доказателства,да каже къде е продал кучето.
                        Иначе 4 годишно куче,непознат човек не би тръгнал да хваща.Поне така си мисля.

поздрави

Коментар

Поинтересувай се по заобиколен път (примерно, чрез негови съученици, ама не приятелите му) с кого контактува най-често, къде се движи, дали през последните дни е демонстрирал "благоденствие". Принципно това не е твоя работа и правилното действие е да отидеш да си пуснеш жалба в полицията и да изложиш фактите и съмненията си. Колкото и невероятно да звучи, преди година-две откриха крадеца на добитъка на тъщата и даже е осъден. Друг е въпроса, че още нищо не е видяла от обезщетението. Ако въобще е продадено, кучето е трябвало да се транспортира някак, а тоя сам не вярвам да смее да шофира дори и да може така, че или не е той, или има и възрастен с кола замесен. Другия вариант е да е отведено пеша и третия, да си е още в селото в някой обор, ама то ще вдига шум, с който комшиите не са свикнали и може да им направи впечатление. А може и да се е помъкнало след някоя разгонена женска и да се навърта около мястото, където живее.
                          Последно редактирано от kuzdov; 05-10-12, 21:09.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                            По принцип кучето е добродушко.Имам съмнения в едни хора,защото януари месец и давах кучето да го пускат на тяхната женска.За последно кучето е било видяно до тяхната къща.Синът и на тези "хора" е в 8 клас,боклук от класа,не учи,краде каквото има да се открадне в селото,ходи като общ работник по стопанствата в сеото да работи.За 50-100лв може да го е продал,но как да постъпя?Не мога да отида и да му счупя главата без 100% доказателства,да каже къде е продал кучето.
                            Иначе 4 годишно куче,непознат човек не би тръгнал да хваща.Поне така си мисля.

поздрави
                            Поразпитай го. Щом казваш, че е вандал, може да се издаде. Може да извадиш късмет. Иначе е сигурно, че някой се е сдобил с ново куче. Има ли чип ?
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Не няма чип.Че някой се е сдобил с ново куче е ясно....

поздрави
                              Последно редактирано от nickbochev; 07-10-12, 17:35. Причина: емоции в повече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X