Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми Витара

В четвъртък срещу петък през нощта /20.09.2012-21.09.2012 в времето 23:00-10:00/ ми откраднаха джипа бях го паркирал пред блока(гр. София, ж.к. Овча Купел 2). Веднага си пуснах жалба в 6-то и после в Армеец, където ми е каското. Доста е забележим джипа. Цветът му е нещо между тъмно розово/лилаво и червено, повдигнат доста, гуми малатеста, с черен хардтоп, кантовете на джантите са червени и доста надраскани от излизанията на лов. Рег. номер - СА8212ВХ. Снимки в момента не мога да прикача, защото ми се изтриха от лаптопа и чакам тази седмица застрахователите да ми дадат тяхните. Моля ако някой го види да се обади на тел. 0898 733 117.

От: Откраднаха ми Витара

Направо не мога да повярвам,че с каско и то в Армеец биха го взели,аз мисля,че до няколко дни ще го намерят,много неприятно колега,пиши моля те ако има някакво развитие

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:VITARA.JPG
Прегледи:1
Размер:76.9 КБ
ID:5411885
      Това е единствената снимка, която можах на да намеря от лаптопа ми. Тези дни, застрахователите ще ми дадат и други и тях ще кача.

Коментар

Свалих снимката на телефона си и ще се оглеждам и ослушвам,обикалям доста по обекти в София и около!Цвета може би ще го сменят,а вероятно и други неща ,единствено по линията ,номерата на мотора и купето може да се търси и да се прави проверка при съмнение,че това е джипа!Те и да са преправяни ще се личи,дано не е заминал за части или в провинцията!Ако е в този вид и се движи, няма как да не излезне от някъде,но айдуците трябва да са луди!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Тия витари станаха като голфовете,доста се навъдиха,така че по вероятно да е крадена за части.Колега дано да я открият!
          Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 26-09-12, 21:30. Причина: не точност
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз също ще се оглеждам, доста обикалям из Софето.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Не можеш ли да изровиш снимка и отпред!
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Началото на другата седмица ми обещаха застрахователите да ми дадат снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X