В четвъртък срещу петък през нощта /20.09.2012-21.09.2012 в времето 23:00-10:00/ ми откраднаха джипа бях го паркирал пред блока(гр. София, ж.к. Овча Купел 2). Веднага си пуснах жалба в 6-то и после в Армеец, където ми е каското. Доста е забележим джипа. Цветът му е нещо между тъмно розово/лилаво и червено, повдигнат доста, гуми малатеста, с черен хардтоп, кантовете на джантите са червени и доста надраскани от излизанията на лов. Рег. номер - СА8212ВХ. Снимки в момента не мога да прикача, защото ми се изтриха от лаптопа и чакам тази седмица застрахователите да ми дадат тяхните. Моля ако някой го види да се обади на тел. 0898 733 117.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откраднаха ми Витара
Свий
X
-
От: Откраднаха ми Витара
Свалих снимката на телефона си и ще се оглеждам и ослушвам,обикалям доста по обекти в София и около!Цвета може би ще го сменят,а вероятно и други неща ,единствено по линията ,номерата на мотора и купето може да се търси и да се прави проверка при съмнение,че това е джипа!Те и да са преправяни ще се личи,дано не е заминал за части или в провинцията!Ако е в този вид и се движи, няма как да не излезне от някъде,но айдуците трябва да са луди!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар