Колеги и аз да се оплача, преди 4-5 дни установих че ми липсват доста неща от гаража, предимно машинки:
- бензинови резачки - една Makita и една Mcculoch

- голям флекс/ъглошлайф/ - Metabo

-най-ценните неща които ми изчезнаха са геодезически инструменти Sokkia: теодолит и лазерен нивелир/като на снимките/, и двете бяха във куфари подобни на този от снимката

- бормашини - 3 бр един Bosch, един Skill акумулаторен и една Sparky.Bosch-a е от по-старите серии, синя с патрон с ключе и си беше в кутията- сива на цвят.
-водоструйка Karcher

-зарядна станция за автомобил

-един шмиргел
-ръчни циркуляри 3бр. - Bosch. Един зелен и два сини.
- и една смотана прахосмукачка, с която си чистех колата
Снимките са примерни, но нещата които ми липсват така изглеждат.
Ще бъда много благодарен някой ако мерне случайно или по обяви или по заложни къщи някъде някои от тези машинки да каже.
Най-вече ми е кофти заради геодезическите инструменти. Ще има възнаграждение ако се намерят.
П.П. Забравих да добавя машините изчезнаха от София, кв.Обеля
- бензинови резачки - една Makita и една Mcculoch
- голям флекс/ъглошлайф/ - Metabo
-най-ценните неща които ми изчезнаха са геодезически инструменти Sokkia: теодолит и лазерен нивелир/като на снимките/, и двете бяха във куфари подобни на този от снимката
- бормашини - 3 бр един Bosch, един Skill акумулаторен и една Sparky.Bosch-a е от по-старите серии, синя с патрон с ключе и си беше в кутията- сива на цвят.
-водоструйка Karcher
-зарядна станция за автомобил
-един шмиргел
-ръчни циркуляри 3бр. - Bosch. Един зелен и два сини.
- и една смотана прахосмукачка, с която си чистех колата
Снимките са примерни, но нещата които ми липсват така изглеждат.
Ще бъда много благодарен някой ако мерне случайно или по обяви или по заложни къщи някъде някои от тези машинки да каже.
Най-вече ми е кофти заради геодезическите инструменти. Ще има възнаграждение ако се намерят.

П.П. Забравих да добавя машините изчезнаха от София, кв.Обеля

Коментар