Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание - кражбите не са на мода само В БГ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимание - кражбите не са на мода само В БГ.

Оказа се че и в Германия кражби на Мпс ,ремакета ,лодки и др . са на мода . Снощи в светлата част - 20:55 ( тук мръква около23:00) ,са отраднати едновременно две мои ремаркета . Бяха заключени на голям паркинг пред денонощен магазин ,който се намира пред къщата ми. Потока е голям ,камери има също но явно не са пречка. По записите полицията вижда едно от ремаркетата как се товари на платформа с немска регистрация CUX-PF 759 . Оказа се че е фалшиф . Изненадата за мен е много голяма , само за последните няколко дни имало повече от 10 случая (жалби) . Откраднати 2 бр . ремаркета за тир със стоките , едно ремарке с мини багер ,моторна лодка с колесра ,2 Атв ,и няколко ремаркета . Та за колеги които пътуват с прикачен инвентар - да се подбират местата за паркиране . Още не мога да повярвам , че е възможно да се случва тук .
    Последно редактирано от Пламен Атанасов; 16-06-12, 02:30.

От: Внимание - кражбите не са на мода само В БГ.

Много неприятно колега , дано се открият нещата, все пак там полицията работи по добре, а най вероятно авторите на тези кражби са с БГ произход или други от нашия регион
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
      Много неприятно колега , дано се открият нещата, все пак там полицията работи по добре, а най вероятно авторите на тези кражби са с БГ произход или други от нашия регион
      Навсякъде се краде,колега да не си врачка,че реши че са БГ произход или други от нашия регион.Нямам думи.
      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Шанса е минимален някой натурален немски гражданин да се занимава с подобни деяния, над 90 % е дело на външни лица, ти защо така остро приемаш моето мнение, нима не са известни нашенци на полицията из цяла европа, тъжно но е факт
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Нали искаха Европа без граници ............ Да не мислиш, че крадците са германци? И тук във Франция е така, крадат румънеще и польска.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

А в Холандия пък чернилките и харабелите са просто фокусници, така че не само нашите. Поляците и италианците пък са известни айдуци по немачко много преди да тръгнат и нашите и руманяските.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Живея в най -интернационалния квартал в Ремшайд първоначално като дойдох си прибирах ГПС всяка вечер ,но видях две вечери под ред един гранд чероки да преспива на най- тъмната улица с отворени прозорци без никакви проблеми и вече нямам съмнения . Иначе в Белгия на бензиностанция ни разбиха дясната вратата на ДаФа миналата година ноември месец .
              Последно редактирано от alexalex69; 16-06-12, 17:16.
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Съжалявам колега, лошо.
                А, да са Ви крали 21 палета стока в Гърция? /Не моя/ Шофера мина 3 пъти дет. лъжа /1 път в Гърция/ Лежа 1 седмица в болницата /Пак там/ - и никв спомен, освен две аркади - найс, А. Това преди 3 години. В Гевмания тогава просто трябваше да внимаваш къде какво оставяш. Имаше си места и места. Надявам се поне не се е променило към по - лошо.
                Докат бях милицонер си контактувах с някои немски полицаи - колеги по разните програми за партньорство/От бившето ФРГ . това Преди повече от 6 години..../ Та казваха ми хората, лесно ви е на вас - всички ги знаете. /Последното е въпрос на гледна точка - в случая тяхната, не по различна от тази на нашия обикновен служител тогава/.
                А при нас - истървани албанци, руснаци, полиш, румънци, унгарци, българи и българки /джепчийките/..... И мноооого разни.. Много дълга тема.
                Последно редактирано от Ц. Кръстев; 16-06-12, 16:41.

Коментар

Краде се ненормално много!
                  Във Виена всеки ден изчезват по 5-6 мотора и двойно толкова коли от подземни паркинги.
                  Колите 99% са от VAG групата ....
                  Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                  Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                  Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Сериозно?! И полицаите, дето "им плащате заплатите" какво правят? На колко човека върнаха откраднатото? Нали уж "там" всички ченгета са суперкомпетентни, супер-това, супер-онова? Ще ме прощавате за сарказма, съчувствам на претърпелите загуба, ама не можах да се сдържа. Просто тази тема демонстрира за пореден път, че по света не се случва нищо по-различно отколкото в България, но нашенецът много обича да мрънка и да плюе по всичко родно.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Сериозно?! И полицаите, дето "им плащате заплатите" какво правят? На колко човека върнаха откраднатото? Нали уж "там" всички ченгета са суперкомпетентни, супер-това, супер-онова? Ще ме прощавате за сарказма, съчувствам на претърпелите загуба, ама не можах да се сдържа. Просто тази тема демонстрира за пореден път, че по света не се случва нищо по-различно отколкото в България, но нашенецът много обича да мрънка и да плюе по всичко родно.
                      +1
                      XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Е да де . Всъшност като цифри е май по - зле... Ама иди обяснявай.
                        Куздров - ти виждаш стотици пъти повече мърсотия от обикновения гражданин... А пък някой вижда кво работиш в съшност. Ама няма как да го обясниш. Аз поне се отказах...

Коментар

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
                          Е да де . Всъшност като цифри е май по - зле... Ама иди обяснявай.
                          Куздров - ти виждаш стотици пъти повече мърсотия от обикновения гражданин... А пък някой вижда кво работиш в съшност. Ама няма как да го обясниш. Аз поне се отказах...
                          Лошото е,че обикновено вижда единствено само униформа и какво не работиш(често пъти от собствената си камбанария),а не какво работиш.А се краде като за световно и освен с някои ,,IТ специалисти'' сме десетилетия след тях в ,,иновациите''.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Снощи и мен ме удариха във Виена.
                            За радост не можаха да откраднат мотора ... само ключалката са разбили.
                            Пак в това време ... 9 до 9:45 вечерта ... тъкмо когато се стъмва и хората гледат мачовете.
                            Ченгетата записаха ... снимаха и си тръгнаха бъзикайки се с мен : От България дойде с мотора да ти го разбият във Виена !
                            Ако идвате насам да знаете да заключвате ... на всички съм го казвал ... сега пак го повтарям
                            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                              Снощи и мен ме удариха във Виена.
                              За радост не можаха да откраднат мотора ... само ключалката са разбили.
                              Пак в това време ... 9 до 9:45 вечерта ... тъкмо когато се стъмва и хората гледат мачовете.
                              Ченгетата записаха ... снимаха и си тръгнаха бъзикайки се с мен : От България дойде с мотора да ти го разбият във Виена !
                              Ако идвате насам да знаете да заключвате ... на всички съм го казвал ... сега пак го повтарям
                              Аз бих я разкарал. Или поне жиците. Тури едно ключе, на по-невидимо място и си готов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X