Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат Toyota Land Cruiser 120 (възнаграждение) Варна

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднат Toyota Land Cruiser 120 (възнаграждение) Варна

Автомобила е откраднат в района на Варна. Ако някой колега го засече във Варна или по околните села, гори, дерета и т.н при желание да се обади на тел. 0888 87 81 80
    Описание: дълга база, тъмно сив металик,изпълнение луксъри темс, голям грил с надпис Прадо плътно сгънат към бронята, резервна гума с хромиран обръч. Има някакви хром лайсни и на фаровете, липсва парче от едната релса на тавана, теглич, затъмнени задни стъкла.
    За информация която доведе до намирането му - награда 3000лв.

От: Откраднат Toyota Land Cruiser 120 (възнаграждение) Варна

Пусни някоя снимчица на колата, че то 120ки мноооого......Съжалявам за кражбата Във Варна пак зачестиха ПЗО на МПС, за съжаление....
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Съжалявам Колега!Дано да има каско!Ама какво става в тая Варна...едно 90 % от обявите тук за откраднати коли все във Варна!!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Дай номера на колата.
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

тх7090

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Съжалявам Колега!Дано да има каско!Ама какво става в тая Варна...едно 90 % от обявите тук за откраднати коли все във Варна!!
            Ти да знаеш какво беше през 90те, по 15-16 коли на ден...А сега в тая криза глада е голям, няма бизнес,няма работа,....пипат младите,ко да ги прайш деца..........А колегата с откраднатата 120ка може да поразпита във видеонаблюдението на полицията,че тя цяла Варна е в камери,може пък да излезе нещо....
            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
              Ти да знаеш какво беше през 90те, по 15-16 коли на ден...А сега в тая криза глада е голям, няма бизнес,няма работа,....пипат младите,ко да ги прайш деца..........А колегата с откраднатата 120ка може да поразпита във видеонаблюдението на полицията,че тя цяла Варна е в камери,може пък да излезе нещо....
              Знам аз,знам...през 99-та ми откраднаха едно 3-годишно Рено докато бях на почивка над Константин и Елена!Милиционера в Златните ме "успокои",че моята била 30-та открадната кола за деня,все едно че тази информация ми помогна нещо!Така и не се намери колата,а и каско нямах!Имам чувството,че по някакви канали колите се изнасят за бившите Съветски републики,което няма как да е без покровителство отгоре!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Автомобила се намери, моля темата да се трие..за да не стане някоя грешка

Коментар

Първоначално публикуван от kronos555 Преглед на мнение
                  Автомобила се намери, моля темата да се трие..за да не стане някоя грешка
                  Моля разкажете малко подробности, мисля, че биха биле полезни за други потърпевши, а и интересни като цяло. Откуп ли ви искаха?
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X