Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery Stolen

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery Stolen

На 7 март моят Land Rover Discovery Mk2 TD5 беше откраднат от пред къщата ми в Кривиня, до Провадия. Номерът е В4042РС, тъмно син, автоматик. Предлага се възнаграждение. Моля, пишете ми на auntiebulgaria@hotmail.com. Благодаря!

Оригинал:
    On Wednesday night 7th of March my Land Rover Discovery Mk2 TD5 was stolen from outside my house in Krivniya near Provadiya. The registration is B4042PC. It is an automatic dark blue in colour. A reward is offered for its recovery. Please email me at auntiebulgaria@hotmail.com. Thank you

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:car3.jpg
Прегледи:1
Размер:93.4 КБ
ID:5964061 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:car2.JPG
Размер:35.7 КБ
ID:5964062 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:car1.JPG
Размер:449.3 КБ
ID:5964060Натиснете снимката за да я уголемите

Име:car1.JPG
Размер:449.3 КБ
ID:5964060
    Последно редактирано от Ясен; 08-03-12, 16:27. Причина: Превод / translation

От: Land Rover Discovery Stolen

Поредната наглост,явно е била набелязана за да я отмъкнат пред селската къща,ще се оглеждаме по нашите места,възнаграждението не е уместно,мисля че е дълг на всеки с това хоби да помогне ако случайно попадне на информация,най малкото че може да се случи на всеки от нас...
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

От: Land Rover Discovery Stolen

Сьжалявам че ти се е случило и на теб колега,дано имаш повече кьсмет от мен и си намериш колата! http://www.afera.bg/index.php?option...1078&Itemid=29

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X