Моля, модераторите да преместят темата ако сметнат за необходимо. В 20.00 часа на околовръстното ,между разклона за Първенец и Марково , както си карах и видях на банкета труп на човек. Трите коли,които се движеха пред мен,така и не спряха. Направих всичко ,каквото се прави в такъв случай. Убиеца е избягал. След два часа работа на 20 полицай и 5-6 свидетели, осветяване и преглеждане на всеки милиметър се установи, че колата-убиец е ,,Мазда,, от по-стария модел (старата емблема) с липсващ преден ляв мигач и счупен преден ляв фар. Няма и емблема на решетката.Сребрист металик и сива броня от,която липсват парчета. Аз ще се оглеждам. Гледайте и Вие и ако може да се помогне на разследването. Искам да кажа,че това което направи полицията тази вечер ,беше като на кино. Дано тази институция е проработила. Труда ,който се хвърли наистина си беше тежък.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До Пловдивската група. ТЪРСИ СЕ !!!
Свий
X
-
От: До Пловдивската група. ТЪРСИ СЕ !!!
За жалост ...... поредния случай.........Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеМоля, модераторите да преместят темата ако сметнат за необходимо. В 20.00 часа на околовръстното ,между разклона за Първенец и Марково , както си карах и видях на банкета труп на човек. Трите коли,които се движеха пред мен,така и не спряха. Направих всичко ,каквото се прави в такъв случай. Убиеца е избягал. След два часа работа на 20 полицай и 5-6 свидетели, осветяване и преглеждане на всеки милиметър се установи, че колата-убиец е ,,Мазда,, от по-стария модел (старата емблема) с липсващ преден ляв мигач и счупен преден ляв фар. Няма и емблема на решетката.Сребрист металик и сива броня от,която липсват парчета. Аз ще се оглеждам. Гледайте и Вие и ако може да се помогне на разследването. Искам да кажа,че това което направи полицията тази вечер ,беше като на кино. Дано тази институция е проработила. Труда ,който се хвърли наистина си беше тежък.
ТАМ на тази отсечка се правят "пичлегарските" гонки.
Чакат да се стъмни и се започва. Дори обикновено е след полунощ, но заради сезона може да са подранили.
Трябва в друг форум да се надникне. Там някоя "натъкмена бегачка на 20 г" ще се окаже заподозряна.
Все пак МАЗДА, СРЕБРИСТ металик ,сива броня, липсващ пр.л.мигач......добре е за оглеждане като данни.
Поздравления, колега за съпричастието ти към тази НЕчовешка глупост!
Повдигайте темата по-често няколко дни, колеги.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар