Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля и аз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се похваля и аз

Та дойде времето да се похваля и аз с лодка. Даже имам два повода за хвалене. Снощи са ни откраднали лодката, която си купихме съвсем наскоро. Лодката е, беше модел Викинг с двигател Ямаха 50 к.с. Пускам снимки. Ситуацията е ясна за мен, лошото е, че на този етап трябва пак да се занимавам с глупости.

Единственото тъпо нещо е, че ей тоя малкия сега известно време няма да се усмихва така...

От: Да се похваля и аз

Здравейте колеги, повдигам темета, понеже моите усилия останаха без резултат. За кратко я засякохме, но докато реагираме, изпуснахме момента.

Моля за вашето съдействие. Времето се стопли и най-вероятно, лодката ако все още е в същия вид, вече плува някъде. Определено, дори и боядисана или замаскирана по някакъв друг начин, прави впечатление, понеже е изключително бърза.

Ако някой ми даде каквато и да е информация, която би била полезна за откриване на лодката, предлагам обезщетение, благодарност или просто пари в зависимост от вашите предпочитания.

Благодаря ви предварително и се надявам, че форумът, ще осмисли своето съществуване за мен, освен с всички други функционалности и с помощ в тази насока!

Коментар

Re: Да се похваля и аз

Откъде е открадната и къде е вероятно да се появи?
      Трябва да са наистина малоумни за да я държат в тази комплектация. Разполагаш ли с номер на двигателя?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Много характерна, трудно ли е да се изнесе от страната?
        VARADERO SD2

Коментар

Открадната е от района на язовир Искър. Засякохме я в района на кв. Горубляне. Появиха се снимки, които по-скоро говорят за селски двор в някое забутано местенце, но не успяхме да довършим започнатото. Вариантите на тема кои са "тарикатите" са 2, но не мога да ги коментирам в публичното пространство. За щастие и двете джипки на евентуалните ... не носят лепенки на форума :-)

Имам всички възможни документи. Номер на лодката, на мотора, и регистрационния номер на колесара.

Съмнявам се да се изнесе извън страната. Тя е с пластмасово дъно и няма как да се спадне. Мотора е голям. Но пък знае ли човек.

Оглеждайте се колеги, ако решат да я пуснат някъде на вода, 100% някой от вас ще забележи летящия холандец, все пак по-старичките джетове, нямат шанс срещу тази лодчица, ужасно бърза е и прави впечатление.

Най-много ме е яд, че не можах да повозя на нея, нито сина ми, нито жена ми. Та затова малко така по-навътре ги приемам нещата...

Коментар

Жалко за лодката..много е хубава ...Кажи може ли да се променя вида...Например да се маха горната час..да е по отворена..Едва ли ще я държат в този вид.
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

По-скоро не. Нямам идея какво ще я правят. Няма вече много от този вид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X