Здравейте колеги, тази нощ са откраднали джипа на мой приятел от бул.Мадрид.Бил е паркиран от страната на парка Заимов-Мерцедес Г 230 Бял - слонова кост с рег.номер СА 4354 НТ.Джипката има и монтирана нова неизползвана досега лебедка .Гумите са Gudiar Wrangler и джипката е доста по висока от нормалното.Моля ако някой я забележи да се обади на телефон 0888661418 и да търси собственика Даниел
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откраднат джип МЕРЦЕДЕС Г-230
Свий
X
-
От: Откраднат джип МЕРЦЕДЕС Г-230
Джипката е 89 год. с 5 скорости. Предните седалки са кожени от А-класа на Мерцедес. Гумите са 31х11.5х15.Пружините са сини, а амортесьорите жълти. Повдигната е 2". Резервоара е пласмасов. Има още куп други специфечни драскотини и удари вследствие на offroad приключения.
-
Вчера я гледах ,на автомивката под моста "Чавдар".Направи ми впечатление ,защото имам същата,включително и същият цвят и много приятели бъркат тази с моята и ми се обаждат да ми кажат ,че са ме видели тук и там.Дано да се намери!B+
Коментар
-
Втози ред на мисли ме навежда на мисълта че в този район има куп камери момчета проверете и се огледайте се нешто ще искочи успехи дано се намери.Иникък не е лошо колегата да опомене приблизителен час в който я е видял.Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеВчера я гледах ,на автомивката под моста "Чавдар".Направи ми впечатление ,защото имам същата,включително и същият цвят и много приятели бъркат тази с моята и ми се обаждат да ми кажат ,че са ме видели тук и там.Дано да се намери!Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 19-10-10, 18:40.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира
0884480846
Коментар
-
LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
Коментар
-
Около 3 следобяд беше.Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеИникък не е лошо колегата да опомене приблизителен час в който я е видял.B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар