Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наш соотечественник нуждается в помощи.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Наш соотечественник нуждается в помощи.

(по-долу - на български език)

Уважаемый други! наш соотечественник, который сейчас находиться в Болгарии нуждается в помощи.
    "Ситуация: KIA Sportage, инжектор. Сейчас нахожусь в Болгарии, поэтому обратиться к знающим достаточно проблематично
    Симптомы: Еду по дороге, держу стабильные обороты 2500-3000, педалью не дергаю. Внезапно, иногда (не нашел закономерности), обороты начинают падать - машина глохнет. Обороты падают равномерно - никакого "троения" аж до границы в 500об. Помогает одно средство - педаль газа "в пол". Обороты "включаются". Этого хватает на пару минут. Иногда, загорается Check Engine, но это какая-то незначительная ошибка - ибо в памяти она не остается. Только светиться.
    Что пробовал: отключал датчик дроссельной заслонки. Не помогло. Даже стало хуже - педаль в пол уже не срабатывает и машина глохнет. Отключал датчик ХХ - никакой реакции. Куда копать? Особо возможностей копать нет, но может хоть какие-то идеи?"

Он находиться в в районе Созополя-Бургаса. Автомобиль КИА -Спортэйдж. Зовуть его Игорь.
    Если есть возможность помочь, ua-offroad.com, будет ВАм очень признательна.
    С уважением zen.

Превод:
    Уважаеми приятели, наш съотечественик (т.е. от Украйна), който сега е в България, се нуждае от помощ:

" Ситуация: KIA Sportage, инжекционен. Сега съм в България, затова да се обърна към знаещи е достатъчно проблематично. Симптоми: карам по пътя, държа стабилни обороти 2500-3000, не движа педала. Внезапно (понякога, не съм намерил закономерност) оборотите започват да падат - двигателят гасне. Падат равномерно, няма никаква работа на 3 цилиндъра или прекъсване, плътно до границата от 500 об/мин. Помага само "газ до пода" - оборотите се "включват". Това е достатъчно за две минути. Понякога светва Check, но в паметта не остава, явно е незначителна грешка. Само светва.

Какво пробвах - изключих датчика за дроселовата клапа - не помогна, даже спря да работи методът "газ до пода" и колата си гасне. Изключвах датчика за празен ход - никаква промяна. Къде да копая? Особени възможности за копаене няма, но поне някакви идеи? "

Той се намира в района Созопол-Бургас, казва се Игор. Ако има възможност да му се помогне, форумът ua-offroad.com ще ви бъдат много признателни.

С уважение, zen.
    Последно редактирано от Ясен; 24-07-10, 22:29.

От: Наш соотечественник нуждается в помощи.

Трубка на связи у него есть, думаю да?

Коментар

Колегата ще получи помощ надявам се! Ще има и по- компетентни мнения, но аз си мисля- дали не е позапушен горивният филтър?

Коментар

В посоченият регион има доста участници, без връзка няма как да стане отзивчивостта от наша страна.Би могло да е недостиг на гориво, но би могло да е давене, пикаещи дюзи и т.н.
        Дано е нещо тривиално, неотравящо почивката на човека.

Коментар

Короче, дайте телефон Игоря, где точно он находится и как долго он будет там находится. Мы со своей стороны ему или позвоним и пришлем людей, или вышлем телефоны людей, которые реально смогут ему помочь.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Автомат?

http://ua-offroad.com/sos.html Тук има телефон на Игор, той ли е?
            Последно редактирано от Ясен; 24-07-10, 22:30.

Коментар

Что случилось??? Давай телефон ...!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Прилича ми на подобен проблем, който имах и се оказа ламбда сонда, работеща когато си иска.

Коментар

Здравейте, имам читав диагностик и мога да закарам колегата.Нека да се свърже с мен на 0888 417 383 за да уточним подробности.
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

to ZEN: это не Сигма часом?
                    я в Варне, если что, могу затянуть куда надо.
                    в аську пиши 281074400 или на тел +38067507четыре45пять
                    или на Болгарский номер +3598995741один0
                    [URL="http://www.4x4ua.com"]http://www.4x4ua.com[/URL]

Коментар

-- google translator --
                      Добър ден. Това zen пише за мен. В проучване на общественото мнение - липсата горивната помпа. Така че търсят нов помпа бензин и промяната. В същото време един поглед към горивния филтър. Машина, докато сте в движение. Аз съм в Созопол. След това, както разбрах, с автомагазини и ремонт от лошите. Затова намерението вторник да отиде в Бургас и да търси части. Ако ви кажа адреса автомагазини - автосервиз в или в близост до Созопол-Бургас - Аз ще бъда благодарен.
                      Съобщението е по-добре за Skype: sigma_shig. Но аз се надявам, че той може да се справи.

Коментар

Първоначално публикуван от lex4x4 Преглед на мнение
                        to ZEN: это не Сигма часом?
                        я в Варне, если что, могу затянуть куда надо.
                        в аську пиши 281074400 или на тел +38067507четыре45пять
                        или на Болгарский номер +3598995741один0
                        Спасибо. Машина пока на ходу.

Коментар

Сигма, пиши по-русски.

Коментар

В Бургасе ищи:

Явор Атанасов - 0899 852 338

Дмитрий Джамбазов - 0899 251 276

Джорджио, просто Джорджио - 0888 457 073

Именно в том порядке в котором я их даю......
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

За съжаление утре най-вероятно няма да съм в града, мога да съдействам дистанционно за намиране на помпата, ако не е намерена до утре.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X