Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся "Дакарбазин" СПЕШНО !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся "Дакарбазин" СПЕШНО !

Търся да закупя Дакарбазин 2х200мг от някого, или да ми съдействате, защотот е доста спешно. Оставям телефона на майка ми 0886606698, търсете Бранимира. Много спешно. И тук ще преглеждам всеки ден. Моляви сега се нуждая от вашата помощ.

До: Търся "Дакарбазин" СПЕШНО !

Опита ли да се свържеш с производителя? Май нямат представителство в БГ.
    http://www.pliva.com/en/worldwide

Като че ли в България ги представя Теva -
    Teva Bulgaria
    Mladost complex
    Business Park Sofia
    Office building No 8c, fl. 7
    1766 Sofia
    Bulgaria
    +359-2-489-95-89
    +359-2-489-95-85
    +359-2-489-95086

А Pliva има собствено представителство най-близо в Македония, Румъния и Чехия. Търси от там.
    Успех.

Коментар

М-да, не е добре работата.

Безпрецедентно: Болни от рак до Гърция и Турция за лекарство (от тук: www.marica.bg)
      Основен медикамент за рак на кожата и лимфоми не може да бъде намерен в цялата страна. За да си осигурят препарата „Дакарбазин", пациентите ходят до Турция и Гърция. Лекарството е нужно за химиотерапия, поясниха засегнати. Това е безпрецедентен случай. „Дакарбазин" не се внася у нас, тъй като от предишното управление на здравното министерство са поставили неизгодни за фирмите условия. По този начин препаратът е останал нерегистриран за внос в България, потвърди вчера директорът на Онкодиспансера доцент Никола Ананощев.
      Тъй като болните от рак се лекуват безплатно, здравното заведение е взело решение да осребрява фактурите на пациентите. Един терапевтичен курс струва 140-160 лева. Превеждаме сумите, но така или иначе хората трябва да ходят 6 пъти до съседните държави. Това е безумие, коментира доцент Ананощев.
      От година сме се договорили с Изпълнителната агенция по лекарствата да намират фирма, която да го внася. Процедурата е много бавна и тромава, но все пак няма да оставим хората без медикамент, каза шефът на диспансера. Той допълни, че все пак здравното министерство трябва да реши кой ще осигурява „Дакарбазин", и ако не намери фирма, да каже какво да се прави.
      Явно, ще е хубаво някой, който има възможност, да внесе този препарат от чужбина, след като се уговори с хората.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Пуснах темата и в нашия, местен форум, и оттам ми отговориха това. Дано помогне...

Продавам 30 ампули Дакарбазин 200 мг произведен в Германия

Град: Букурещ
        Телефон: 0769926823
        Email: liliivan66@yahoo.com
        Дата: 06/05/2010
        Am de vanzare 30 fiole dacarbazine 200 mg fabricate in Germania .

Judet: Bucuresti
        Telefon: 0769926823
        Email: liliivan66@yahoo.com
        Data: 06/05/2010
        п.п. между другото, моя човек /в Румъния/ ми каза, че има и друго име
        DALTRIZEN 200mg, било същото но се произвеждало с друг лиценз.
        В Румъния го продавала фирмата Синдан Фарма

Коментар

http://www.drugs.com/international/daltrizen.html
          В Щатите го няма. Двете лекарства се произвеждат в Румъния.
          Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Аз разбрах че дакарбазин е чешко производство.

Коментар

Много близък мой човек пътува на 17-и за Белгия и е готов да помогне. Има две спънки:

1. Там доста лекарства не ги продават току-така: значи трябва рецепта - ясно и - така да се каже - "международно" написана.

2. Начин да се прати лекарството, тъй като той ще остане там по-дълго. Ако не се намери човек, ще се търсят скъпите куриерски фирми.

Разбира се, нито аз, нито моят човек очакваме и милиграм печалба. Само описвам предвидимите усложнения.

Петре, ако си заинтересуван, прати ми ЛС и се доразбираме.

Поздрави! Стискам палци.
              Искам България чиста!

Коментар

С рецепта ли е? Аз ще пътувам вероятно следващата седмица до Гърция да взема?Пиши.

Коментар

bg2001, ако знаеш къде точно можем да го намеим в гърция, ние ще отидем до там, но проблема е че като отидем незнаем къде да търсим.

Коментар

Относно Гърция ходете на делничен ден,събота не работят всички аптеки,поне в Серес и Солун.
                    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Току що проверихме в Гърция:
                      Тези лекарства се дават само в болница изписани от тамошен лекар. Не са за свободна продажба в аптеките там.

Стандартното работно време е: понеделник и сряда само до ранния следобед (по спомен е до 13-14 ч.). Вторник, чтвъртък и петък - до ранния следобяд и след това от около 17 до 20 или 21 ч.
                      Събота и неделя има дежурни аптеки, които са отворени. На всяка затворена аптека има списък с близките дежурни такива.
                      Георги Гатев

Коментар

От това се опасявахме, че не се продават свободно.

Коментар

Съжалявам. Сега видях темата.
                          Ако не си намерил се обади. Имам хора в Румъния. Ще дойде за 2 дена.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Утре (петък) тръгвам от Австрия за България. Ще мина през Унгария и Сърбия.
                            Ако в някоя от тези три страни може да се купи без рецепта, ще го донеса в събота.

Моля някой да провери и да пише ....
                            Също и дали човек може да го носи свободно със себе си ?
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Какво става бе човек? Ако още е спешно казвай да помагаме ако не е вече ,пак кажи да не се притесняваме че от пет дена нищо....Утре съм в Румъния цял ден , тел. ми е 0887/793990 казвам се Емил Енев , ако ми се обадиш и мога да го закупя без рецепта или ще пробвам с малко румънска помощ обади се .
                              подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X