Колеги, вчера съпругата на Боби, известен ту като Bochopz, роди малко преждевременно първото им дете. Слава богу, и детето и тя са добре, но се налага доста преливане на кръв. В Обшинската болница в Пазарджик нямат кой знае какви резерви и затова Ви моля, който има възможност, нека дари малко кръв. Това може да стане в болницата в Пазарджик, Център по кръвопреливане, като задължително трябва да се каже, че кръвта е за Хава Сабри Сабри( това е името на съпругата на Боби). При нужда от информация звънете директно на него на 0898629520. Благодаря предварително за помощта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спешна нужда от кръв за преливане в Пазарджик
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Тагове: Няма
-
До: Спешна нужда от кръв за преливане в Пазарджик
Ако има вариант кръвта да я дадем в София, моля кажете и веднага тръгваме!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЗлати, може би е хубаво да кажеш каква е кръвната група на жената?
Коментар
-
Говорихме с болницата в Пазарджик, но кръв може да се даде само там. А кръвната група наистина в момента не е важна.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Аз утре сутринта ще слизам до Пазарджик и ще дам.Чухме се вече с колегата.Ще съм пред болницата в 8.20ч.Ако някой друг желае да помогне да се чакаме там.Последно редактирано от Евгени turboto; 27-05-09, 12:59.sigpic
Коментар
-
Преди малко се върнах от болницата, за момента и двете са добре.Жена ми я преместиха в инвекциозно отделение(хепатит B) а бебето е в кувиоз.МОМИЧЕ-2.140кг.роди се на 6-тия ден от осмия месец 26.05.2009.в 20.32ч.
Искам да
БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГАТА ЕВГЕНИ ОТ ВЕЛИНГРАД-Евгени turboto С КОИТО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ И ДАРИ КРЪВ ЗА ПРЕЛИВАНЕ ЗА ЖЕНА МИ. И на ЗЛАТИ за оказаното съдеиствие.
До момента и са преляти 4-ри банки кръв(+ЕДНА ЗА ПРЕЛИВАНЕ В ПОНЕДЕЛНИК) и са дарени 2-ве,до края на седмицата (утре ) трябва да се дарят оше две.Мога да осигоря транспорт без значение от местоположението стига да има желаеши(можещи) да помогнат,телефона ми е в подписа.Последно редактирано от bochopz; 28-05-09, 10:16.. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПриемат ли дарители в събота?
Да приемат до 11.30-12.00ч.. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеВ делнични дни от колко започват сутрин?
От 08.30 до11.30ч. Наи добре е между 08.30-09.30ч че след това ги наляга мързела. Днес ходих два пъти,първият път с колегата-Евгени turboto и всичко мина наред, втория път с приятел към11.00ч.и трябваше да звъним на пожар да ни отворят след което ни казаха че неможело да даде кръв заштото някога е боледувал но не разбрах от какво.
. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеА да - понеже до сега не съм давал кръв - какво искат като документи? Само лична карта или и някакви картони и други подобни?
Само лична карта.. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
До момента са преляти 4-ри банки кръв и са дарени 4-ри сега остава само да излезнат резултатите от изследванията във вторник и ако е необходимо ще и се прелее още една.
ИЗКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ:
Евгени turboto
Иван Горчев И Цецо
zzlatev
Които ми помогнаха до този момент, както и на Ясен и гере.
ето снимка и на малката Мария, снощи успях да я видя за първи пътПоследно редактирано от bochopz; 29-05-09, 14:46.. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар