Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инициатива за спасяване на плажа ИРАКЛИ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз се ангажирам да доставям актуална информация за събитията на Иракли, надявам се до няколко дни да имам и актуални снимки от там!
    http://www.daspasimirakli.com/bg/press.htm
    Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
    0884837709
    0878383528

Коментар

Аз съм на линия 7/24! Радвам се, че се наемаш да координираш нещата! Дано има и други желаещи да защитим природата.

Коментар

Бройте ме и мен, къде без мен а?
        Апропо, къде са от НУЕП? Може да бутнат и те едно рамо.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          къде без мен а?

а без мен къде

Коментар

нес съобщиха, че е внесен закон или е приет, /но май само е внесен за разглеждане/, който по-бързо да спре възможностите за строеж в защитени месности, както и да се приеме ясен статут за същите...

пиша по памет и съм доста уморен, но сигурно може да се провери...

Коментар

Закон за защитените територии има отдавна, и там ясно си пише какво и как... Ако бяхме сега държава на място, трябваше на тия там булдозерите отдавна да са закарани на полигона на танкистите за да служат за мишени....
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хора мисля че трябва по серозно да се отнесем към нещата .А не един да доставя информаця и друда казва колко е сериозна работата.

незнам кво знаете вие но аз знам че много по зле от колко си мислите

земята е била продадена преди 4 години на шефа на Сълнчев бряг и на Фатик и неговото обкражение
                Държавата се нагушила с прани пари от незакона тарговвя

ако сме задрудрувни и сскаме да протестираме трябва сега да стане
                а не тази тема да се полепи с прах и само да си отане с идеята

един приятел е в тази ораганизация и те подготват много сероизни неща и тряба и ние да се вкючим ,

да направим публичен протест ,шествие ,да видиме каде може да се обърнем за помощ от към европеиски институции

предлагам да се съберме на среща вички които искат да направим нещо и да обсъдим план за деиствие .

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                  предлагам да се съберме на среща вички които искат да направим нещо и да обсъдим план за деиствие .
                  Идеята е супер само кажете къде и кога! Да се видим и с Ива, Надежда, Кристина, Ани, Данче, Яна, Делян, Светослав и др........ от http://www.daspasimirakli.com/bg/forus.htm. Заедно може да измислим нещо по полезно!
                  Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                  0884837709
                  0878383528

Коментар

Хора даите вече да мислим кога можеме да се съберм
                    предлагам следващата събота или неделя да обсъдим как да деистваме ,да разпрадели задачи на вички ,и да избутаме въпроса,
                    предполагам че всеки деиства нещо ,но няма връска и курдинаця с отаналите които искат да деистват,

Коментар

Късно се включвам,не знам дали сте стигнали до някакво решение,но гледам,че сте спрели.Ще се има ли нещо или не .Темата е наистина сериозна .Който е във връзка с "да спасим Иракли" нека сведе информация,или вече е късно?!
                      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Момци, с лежане пред булдозерите
                        едва ли ще решим проблема!
                        Дали не е уместно да помислим таз
                        годишното издание на "Ком-Емине" да
                        не премине под мотото "Да спасим Иракли".
                        Преди старта и на финала вероятно
                        може да организираме пресконференций,
                        на които да изложим мотивите си за
                        нашата
                        инициатива.Така не само ще отговорим
                        на упреците на "природозащитниците",
                        но и по подхящ начин ще информираме
                        обществото за проблема, както и за
                        нашата позиция по него!
                        Иначе ...
                        Иначе кучетата си лаят, Иракли се
                        съсипва!
                        Да живей куманизъма!

Коментар

IRAKLI 2006

здравейте, ако имате нужда от помощ казвайте,мисля си все пак че въпросът трябва да се отнесе и на по- високо ниво....до 30ти юни сам във Франция така че ако мога да помогна от тук с нещо ще съм много щастлива....в смисъл такъв че бих могла да нося писма и всичко което е нужно ,лично на хора или институции тук,които биха се заинтересoвали за спасяването на Иракли.освен това,разберете че единствения начин иракли да бъде спасен е да се обяви за национален парк или национално природно богатство( а защо не и международно такова) ,така че в случай на злоупотреба въпросът да може да стигне примерно до УНЕСЦО и да бъде разрешен адекватно.
                          в такъв случай трябва да се намерят няколко паъсагисти-доброволци които да изготвят проект за иракли.
                          иначе що се отнася и до мойта помощ на територията на българия просто казвайте къде и кога организирате нещо и сам там с пълна сила.
                          поздрави
                          www.daspasimirakli.com

Коментар

znachi dumata beshe : пейзажисти

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                              Късно се включвам,не знам дали сте стигнали до някакво решение,но гледам,че сте спрели.Ще се има ли нещо или не .Темата е наистина сериозна .Който е във връзка с "да спасим Иракли" нека сведе информация,или вече е късно?!

не късно но за тази събота и неделя никои не изяви интерес за направим няква збирка ,

Коментар

http://www.daspasimirakli.com/

тука вече лягат пред трактора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X