Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да пожелаем успех на Венци-малкия! Има счупено коляно и му предстои операция!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Дано се оправи скоро! След толкова километри, на легло не се остава!

Коментар

Съжалявам за това, което се е случило с Венци. Не го познавам човека, но ще помагам заедно с вас.
      sigpic

Коментар

Много лоша новина!
        Дано се възстанови бързо и безпроблемно!
        [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
          Егати късмета Да му се не види! Ще му звънна утре да видя как е и може и преди събота да се опитам да го навестя.
          И аз съжалявам за случилото се, много нелепо. Ивке звънни като ходиш може да измислим нещо заедно.

Коментар

тц тц тц....егати "късмета"... много лошо....
            и аз съм за организирано посещение....

Коментар

Съжалявам за случилото се много неприятно Много здраве и скорошно оздравяване и въстановяване му предайте като отидете За съжаление нямам възможност да отида Успех
              Кавазаки КЛХ 300 04г
              Кавазаки КХ 65 04г
              Опел Астра 94г
              Мерцедес 124 91г

Коментар

еееее, много гадно, Венци дано се оправиш по бързо !

Коментар

Re: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Кофти работа, дано да се оправи бързо момчето, въпреки че само за оперирана кръстна връзка срокът е 6-7 месеца, счупена капачка незнам! Честно казано зимата мисля, че е за друг вид спортове... Помислете за това, защото пример от форума взимат и доста начинаещи младежи!!! Скоро очаквам да видя как някой се е загубил и е замръзнал през нощта, и това ли трябва да се случи?!
                  Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

До: Re: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Честно казано зимата мисля, че е за друг вид спортове... Помислете за това, защото пример от форума взимат и доста начинаещи младежи!!! Скоро очаквам да видя как някой се е загубил и е замръзнал през нощта, и това ли трябва да се случи?!
                    [/QUOTE]

Kолегата "krascho" да ме извини но,на доста места във форума се споменава че в гората не се кара сам а в група!
                    Така шанса да се изгубиш или "премръзнеш" е значително по малък!
                    А и за това че зимата е за други видове спорт не съм съгласен
                    Да не би скиорите да не падат и да не си чупят крака,ръце и д.р?
                    Във всеки един спорт има рискове! Ако не ти стиска,стои си в къщи,но и там можеш да се подхлъзнеш в банята и да си счупиш нещо!
                    А за Венци!
                    Като се чухме каза че чака операция с "планки,винтове и т.н" !
                    Дано скоро се оправи!

П.С Бройте и мен за груповата визитация!
                    Последно редактирано от ivanminkov1981; 04-12-07, 19:33.
                    NO PAIN NO GAME!
                    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Венци е в Пирогов 10 етаж стая 5.След петък каза, че можем да идем.
                      До колкото го познавам ще се радва на всеки от нас, който отиде да го види за това си позволявам да напиша временният му адрес.
                      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Който не кара , той не пада.Риска да паднеш с мотора и да се контузиш лошо, си го поемаш още с качването на мотора.Дали е зима или лято е все тая.Кой се плаши-У дОма на дивана
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
                          Венци е в Пирогов 10 етаж стая 5.След петък каза, че можем да идем.
                          До колкото го познавам ще се радва на всеки от нас, който отиде да го види за това си позволявам да напиша временният му адрес.
                          Дали пък да не отскоча с мотора до 10-я етаж.Венци ше се изкефи
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Който не кара , той не пада.Риска да паднеш с мотора и да се контузиш лошо, си го поемаш още с качването на мотора.Дали е зима или лято е все тая.Кой се плаши-У дОма на дивана

За това съм зато на човек когато муе писано няма измъкване

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение

За това си обсолютно прав, но си мисля , че зимата на лед има много по-голям шанс да паднеш от мотора, а от там и по-голяма вероятност да се контузиш.
                              Но както казва баба ми ,каквото е писано за глава на камък не ходи'.
                              За съжаление всички хубави работи в живота са или опасни или неморални или се пълнее от тях.
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Току що видях Венци-поздравява всички. Има дух но утре му предстои тежка операция. Да му пожелаем успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X