Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се помолим, сега!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да се помолим, сега!

Кураж на Доби! И Пожелавам младежа да се оправи и да забрави.
    Бих искал и аз да помогна на Доби. Стискам палци, молитви или пък със средства - от каквото тя каже че има нужда.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Ники, не смятам, че е удобно да се звъни сега. Тя, мисля, има нужда да остане сама в тази тъмна, дълга и тежка нощ.
      Не съм убеден, момчето е живо, подкрепата е важна, няма да се обаждам, но ще изпратя съобщение, че сме заедно.
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Лоша новина... за която едва сега научавам.
        Аз съм на разположение в Плевен, но по това късно време, дали е удобно да звъня на Доби? Моля, някой който я е чул съвсем наскоро, да каже.

Ник!
        Я звънни моля те. Най-малкото и дай малко морална подкрепа. Половината форум и Бар няма да спим тая вечер.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Ники, не смятам, че е удобно да се звъни сега. Тя, мисля, има нужда да остане сама в тази тъмна, дълга и тежка нощ.
          Гриша, понеже веднага се чухме с Таня Кълева и тя каза, че са говорили само 10-тина минути по-рано, си позволих да звънна и да се чуем с Доби за няколко минути.
          Тя в момента е настанена в хотел съвсем близо до болницата и утре ще очакват резултати от предварителните изследвания и прегледи, които ще предоставят и на Емо за мнение.
          Ще поддържаме връзка, ако имат нужда от нещо.
          За Доби е хубаво да знае, че в този тежък момент, ние тук сме съпричастни.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Стискам и палци.

Коментар

Искрени съболезнования...Анестезиолог съм, работя в "Свети Панталеймон". 0 89 84 3 9238, Здравко. Готов съм да помогна, ако има начин.
              Последно редактирано от Goblin; 13-05-14, 23:45.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

СМС:
                00:01- Тропчо: Надявам се да имате нужда от съдействие. Кажете ако нещо трябва да се направи.
                00:05- Доби: В момента само можем да се молим.... благодаря.
                това е положението в момента.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Милите, стискаме палци и се молим дано всичко се развие по най-добрия начин за всички!

Нека някой организира пей пал или банкова сметка или еконт или нещо такова, освен молбите ще има нужда сигурно от пари и неща свързани с пари.
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Молим се с вас.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Едва сега разбирам...това е някакъв безкраен кошмар!
                      Молитвите са си молитви, но трябва и да направим нещо за семейството на Доби! Ако се реши да ги подпомогнем финансово, мога да поема паричните преводи през Еконт. Рано или късно ще възникне финансов проблем за семейството.

Коментар

С вас съм!
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ужас някакъв. Доби я познавам от хлапе. Живея наблизо. Ако трябва нещо да се прави на местна почва, звънете по всяко време.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Банкова или PayPal сметка е необходима сега, за да помогнем конкретно. Има ли близък човек от същия град?
                            LZ1AIV

Коментар

Ники Бочев ми има координатите при нужда от съдействие. Просто нямам думи....
                              Nothing comes from nothing...

Коментар

Преди малко се чух с Доби ..... няма промяна от вчера, но предстои ново изследване сега в 10 часа ... и при наличие на най-малко зрънце надежда - ще оперират.
                                Попитах за помощ, каквато и да е, конкретно там, каза, че за сега се справят. Най-вероятно ще има нужда тук, в София, за двете бебенца. За сега при тях има близки.
                                Продължавам да се моля! ..... и чакам по-добри новини след изследването.
                                Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X