Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за кръводаряване за Антон

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за кръводаряване за Антон

Здравейте ,
    Пиша с молба за кръводаряване за Антон , опериран по спешност в Силистра - премахнат далак.

Имаме потвърждение че освен в Силистра може да се дарява и в Варна ,като се вземе бележка че е дарена за Антон!
    (Антон Николов Мещеров -6601025623 ,опериран в хирургично отделение при" МБАЛ-Силистра"АД-саптурация на далак.).

Лекарите очакват поне 2-ма кръводарители в понеделник!

За повече информация и предаване на бележките можете да се свържете с Светлана(съпруга на Антон) тел:0894 667443 или с мен на 0898 600634!

Подробности в тази тема: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Последно редактирано от Peppy; 16-03-13, 19:47.
    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

От: Молба за кръводаряване за Антон

Каква група и резус?В София може ли?
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Здравейте ,приятели!Преди малко се върнахме от Силистра.Бяхме с Виктор/сина ни/при него.Антон е контактен,много изтощен ,но предвид това ,което преживя е добре.Говорих с докторите и с кръвния център.Казаха ми ,че кръв може да се дарява във Варна и в Силистра,като се запише името на Антон.Да се пита дали по служебен път ще се изпрати бележката за дарената кръв.Няма значение каква е кръвната група на кръводарителя.Вече са му преляли четири сака кръв,но ще са нужни още.Утре синът ни и сестрата на Антон ще са в Силистра да дарят и те.Писала съм и на други приятели и вярвам ,че и този път ще се справим.Още веднъж благодаря на всички ,които ще помогнат./Антон Николов Мещеров-6601025623/опериран в МБАЛ-АД -гр.Силистра

Коментар

Нека късмета бъде с вас!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

0+, утре към обяд ще се пробвам във Варна.
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Благодаря на Радослав ,който дари днес кръв във Варна!В Силистра дариха сестрата на Антон и приятел на Виктор.Той не можа да дари ,защото не го одобриха,заради ниското кръвно.Утре ще ни кажат има ли още нужда да се дарява.Още веднъж ,благодарности на форума ,че за пореден път ми помагате!БЛАГОДАРЯ!!!Ще пиша отново ,за да ви информирам за състоянието на Антон.Той знае,че вие сте с мен!

Коментар

Колега е в болницата в Силистра и има нужда от кръв, моля организирайте кръводаряване

Мили хора,

Колега е в тежко състояние в болницата в Силистра и има спешна нужда от кръв.

Моля ви организирайте се и дарете кръв, не се сещам за хора в Силистра но вие се знаете, може да се свържете със Силистренци, които да организират набързо няколко души да дарят кръв.

Моля погледнете последната страница в тази тема и помогнете да спасим колегата - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=141194

Предварителни благодаря и се извинявам за неуместната тема, моля да бъде преместена след като помогнем на Антон!
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Здравейте, има ли още нужда от кръв? Аз нямам 18, но ще се постарая да убедя баща ми да даде само да му остане малко свободно време..
                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Засега са укротили положението. Ако внимава и не се влошава без разрешение, тия дни ще го изпишат.

Коментар

Супер, ще следя темата успех му желая на човека!
                    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Днес изписаха Антон от болницата в Силистра!Сега трябва да го закрепим малко ,защото много е отслабнал.Благодаря на всички приятели ,които дариха кръв и които ни подкрепяха и продължават да са с нас!Благодаря ви и ви желая да сте здрави!Поздрави !Светлана и Антон

Коментар

Айде пак. Антон пак е в болница, пак го наливат с кръвни препарати и лекарства и пак трябват дарители.

Коментар

Така и така ни е време за даряване. Има ли начин да се натиснат да приемат бележки и от ВМА центъра?
                          Георги Гатев

Коментар

Аз съм на линия. Кръвна група 0+ ако има значение.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
                              Така и така ни е време за даряване. Има ли начин да се натиснат да приемат бележки и от ВМА центъра?
                              Вече е пробвано. Не искат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X