Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от кръв в София до 22.03.2011

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужда от кръв в София до 22.03.2011

И аз, съм готов ако е до 14:00 съм на линия после ми е много трудно...0878 810 109.

Коментар

Много много ви благодаря,но вече ми трябват трима човека!!!Пазете кръвта за някой който има нужда и моля ви ,обадете ми се ако идвате в петък в Трявна.Държа да се видим,почерпя и да ви благодаря лични.На трима от вас ще звънна в понеделник до 11 часа ако имате възможност.
      Още веднъж мерси
      ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Не е пожарно, винаги можеш да дадеш бележките и някой ден след операцията.
        Ако има проблем - пак напиши, един час да се замъкна до някой от центровете, и да дам тая бележка в твойта болница, все ще намеря.

Коментар

От София съм. 0879 377 339 Стефан обади се когато решиш, мога да дам 0+

Коментар

Аз също съм насреща.
            Александър - тел. в подписа.

Успех!
            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
            Mercedes w212 E350 4matic
            Ducati Monster 600
            O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от tnt1111 Преглед на мнение
              Много много ви благодаря,но вече ми трябват трима човека!!!Пазете кръвта за някой който има нужда и моля ви ,обадете ми се ако идвате в петък в Трявна.Държа да се видим,почерпя и да ви благодаря лични.На трима от вас ще звънна в понеделник до 11 часа ако имате възможност.
              Още веднъж мерси
              Колега,само трябва да си избереш някой от телефоните в подписа и просто повече няма какво да говориме! А съм и по транспорта,та мога когато и където трябва! Щото съм денонощна смяна! Абе непрекъсваем работен процес,като при японците! Сигурно съм прифанал от колата,щото и тя японска!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Ако ти требе В плюс тая година не съм давал.0888 50 62 21 Тони
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз също съм на линия. група В+, тел. 0889 889 609-Жоро
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Света Екатерина, Сърдечно съдова хирургия. В полза на Стойко Танев Танев

Трябва да се отиде в кръвен център в София(някъде срещу централна гара ) и когато се дава кръвта да се напише бележка с гореупоменатите Имена и отделение.Кръв можело да се даде и днес и утре но бележките трябва да ги дам преди операцията която е насрочена за вторник.
                    Така че ако все още има хора които имат възможност да дадат моля да ми пишат.Аз в неделя ще бъда в София с баща ми и ще се радвам да се видим

Коментар

Във ВМА ако дам и взема бележката няма ли да има същата тежест! Питам защото там ми е много по-удобно и мога да отида веднага.
                      LZ1PER

Коментар

Във всеки център в София може да се даде кръв и бележките от софийските центрове важат за всички болници в София. Проверено е многократно. При представяне на бележката в съответната болница за операция, те си имат код/номер по който си отчитат определените количества.
                        Процедурата за даване е елементарна - отиваш в центъра, (който и да е) казваш, че си кръводарител и за кого даряваш, те ти записват данните, попълваш една декларация и те слагат на кушетката. От там на сетне знаете ... Следва процедурата с русенското варено (не зависимо, че даваш за някого, твоето не се губи) и после ти дават листче. Това листче отива в отделението, където е нуждаещият се и това е всичко.
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Това ми кзаха от болницата,това пиша.Знам ли....Важно е да от кръвен център.

БЛАГОДАРЯ НА PEPPY!!!!!!!!!

Коментар

При последното кръводаряване във ВМА дежурния лекар ми обясни, че не са свързани с Националния център по кръвопреливане и трансфузиология. За това си мисля, че е добре колегите които ще дават кръв на друго място, предварително да се уверят, че ще им признаят бележките в болницата. За всеки случай...

Коментар

Ако има нужда от още аз съм Методи 0899278323
                              0899278323-0877500798

Коментар

Днес бях във ВМА, обясних, че е за б-ца "Св. Екатерина" казаха, че това не е проблем, но трябва да се каже изрично за къде е. Издадоха ми поименна бележка, която Таньо да представи в лекуващата болница. Във ВМА не е проблем да се даде кръв и на който му е удобно да отива без притеснения.
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X