Обява

Свий
Няма добавени обяви.

затънал джип Toyota Hilux до Герман, София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• затънал джип Toyota Hilux до Герман, София

Ако можете да помогнете на млади, но сериозни момчета, закъсали са тук:
    Google maps линк.
    по-точни координати:

34TFN 99449 19298

С Toyota Hilux. Имат Хегели опред и теглич отазд. Колани. Ръчна лебедка, но нямат дърво налбизо.

Чакат отговор, ще са благодарни.

Телефони:

+359895590550

+359893676336

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c91ba311-daad-4ecf-b927-5b1952d2dd23.jpg
Прегледи:251
Размер:47.5 КБ
ID:7044988 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:e2842966-aa56-425b-a9ff-1257e7b52277.jpg
Прегледи:236
Размер:91.2 КБ
ID:7044989
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Отпада. Благодаря.
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Здравейте на всички във форума! Реших най-накрая да споделя моя скорошен опит, тъй като знам колко трудно и стресиращо може да бъде намирането на наистина коректни строителни специалисти у нас. Преди няколко месеца бях изправен пред сериозен проблем – след продължителните есенни дъждове таванът на къщата ми започна да протича силно, а старите керемиди бяха сериозно разместени и повредени от времето.

След дълги търсения, четене на мнения и преглеждане на десетки оферти, се спрях на екипа от Pokriv Serviz. Още от първия разговор направиха страхотно впечатление с професионалното си отношение. Дойдоха на място за оглед точно в уговорения час, направиха подробен оглед на цялата конструкция и ми обясниха ясно и разбрано какви стъпки са необходими. Офертата, която ми изготвиха, беше напълно прозрачна, без скрити такси и излишни оскъпявания.

Работата започна буквално след няколко дни. Момчетата действаха изключително организирано, бързо и най-важното – чисто. Направиха пълен ремонт на покрив, като подмениха изгнилите греди, поставиха нова хидроизолация и подредиха керемидите перфектно. Впечатлен съм от факта, че предлагат ремонт и изграждане на покриви в цяла България, без значение от местоположението или сложността на проекта.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
      X