Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам нова рубрика

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Предлагам нова рубрика

    " Збито" със Збитсам!!! В тази рубрика да се обсъжда житието и битието на българският кросаджия. Мода и лайфстайл,наболели проблеми. Тоест важните неща,които пиша тук във форума-равносилни на изчитането на минимум 100 библиотеки да станат достъпни и за потребителите, дето не взимат участие в интьерньеда. Поведение по нощните заведения, стил на обличане,натрапчив тунинг...все неща , които хилядите фенове тръпнат да научат,но няма от къде. Ето примерно сега разработваме нова интервенция , чрез която можете да си псувате на воля на обществени места-просто казвате, че сте болен от "Синдрома на Турет" !!! Рубриката да засегне и стила на бг кросаджията, защото лично аз се уморих да гледам хора с оранжеви мотори и сини екипи например. Планирам в рубиката да се пуснат и забавни СМС игри като например "Изпрати СМС , за да разбереш коя мотокрос звезда си" , рубрика " Оракул" и други.
    Предвиждам интересни събеседници и гости. С известни манекенки ще беседваме на изключително важни тематики като например 'Създава ли мотокроса и ендурото така важният италиянски тен или ви прави червен като рак през лятото" ; "магията на забавеният кадър ";"афродизиак ли са белезите на моториста" и други.
    В раздела тунинг, освен неизчерпаемата тема за голф 3 и последни тенденции, ще прокараме редица новаторства-малко кормилце за мотокрос мотор -взаимствано от малкото воланче на Голф-а, замръщване на фаровете на вашата мотокрос машина с "веждички", за да стои по-агресивно,възможности за вкарване на "шейна" , в която да бъде имплантиран касетофон.
    Важен раздел ще бъде и поведението на съвременния моторист извън трасето. Нека все пак агитките да знаят кога да замерят състезателя с пръчки и камъни , дразнейки се от безразборното му търкаляне и падане по трасето и кога да крещят: " ......... е моят лъв!!"
    Мол да ми бъде прикрепена и помощничка, като нека тя да бъде митичната Вера Лагадова - най - голямата манекенка на форума. Това е.

  • #2
    До: Предлагам нова рубрика

    [quote=zbytsam;445029 Мол да ми бъде прикрепена и помощничка, като нека тя да бъде митичната Вера Лагадова - най - голямата манекенка на форума. Това е.[/quote]
    Чак тогава ще усетиш, че омразните погледи, дето ти хвърлят наперените селянчета в "Червило" са нищо. Ооо, да. Ти ще бъдеш най-мразения човек във форума и извън него.

    Коментар


    • #3
      До: Предлагам нова рубрика

      Ох, направо ми взе думите от устата. От месеци се чудя как да ти предложа да се "изливаш" и на хартия, пък ти сам предложи фенка съм на стила ти, а при няс няма кой знае каква цензура, така че може да опиташ да се включиш. Очакваме включване!
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

      Коментар


      • #4
        До: Предлагам нова рубрика

        Благодаря ви София , сега ще си пусна автобиография,а довечера и мотивационно писмо, тъй като сега трябва да хода до Ванката да ми показва нов бомбардер и да ми даде едно знаме.


        АВТОБИОГРАФИЯ

        Първото ми работно място беше шеф. и то на застрахователен концерн. За кратко време аз и мойте колеги успяхме да спечелим завидни клиенти и под застрахователната ни опека попаднаха целият 6ти "Б" и 5ти "Ж" клас. Идеята за създаването на това бизнес поприще беше на Иво Бдящия - неразбран застраховател, който бе принуден да упражнява занапред бизнес нюха си в ТВУ " Св. Иван Рилски" . Схемата по която работехме беше следната: Всеки клас имаше поне 6-7 ученика, чиито родители бяха изявени спортисти и това беше тласнало тези невинни душици в спортното училище. Такива бяха Светльо - с профил "Хокей на трева", Мина - с профил " бадминтон" и други. Обединяваше ги един проблем,а именно
        взаимоотношенията с паралелка "Тежка атлетика". В ежедневните им задължения влизаха "носене на спортен сак до вкъщи след тренировка" ; "писане на домашно" ; " пазаруване от лафката" ; . С други думи-изтормозени души, плачещи за закрила. За кратко време нашата застрахователна компания успя да навлезе на пазара ,като срещу скромната сума от 2 лева на ден , тези иначе стреснати хора,можеха да отидат дори до тоалетна. И те доволни и ние доволни.За съжаление , един от тях се оплака на директора , което доведе до редица покушения спрямо най-големите застрахователни босове. За мен "поръчката" беше дадена на баща ми на една родителска среща.
        Въз основа на 1вата си работа, започнах втората такава. През лятото. Издейства ми я баща ми и беше много гот. Чичо ми строеше къща и бях командирован като "магистър по чистота на строежа" или чистач, ако сте гадняри. Да, беше трудоемко, но пък за сметка на това научих за редица екстри,показани ми от турските ми колеги. Успях да вида произведения на изкуството върху кожите на тези творци,каквито не съм виждал и до днес. Татуировка "Марлборо" с български букви, научих че всичко може да све комбинира с ракия,дори че пиенето на антифриз уврежда очите едва след третия път. Започнах тайно да си сецам цигарки и да си изрязвам голи жени от вестниците, след което да си ги лепя по стаята. Причината да напусна беше майка ми, която не удобри новият ми мироглед.
        След завършване на средното си образувание , започнах третата си работа.За съжаление пари от първите две не видях-тх похарчи баща ми - с цел да закупи бормашина на училището, за да може да ми пишат тройка по алгербра. Третата ми работа ме събра с млад динамичен екип и всъщност там се научих да си бачкам в екип. Мина казармата, където нашите ме уредиха в спортна рота и едва след 15 дни се уредих на перфектно място. Чудесното поделение на Враня, където колектива ме посрещна с милото : " Ти ли си най-големия гъзар,бе мръсна жена???". Държа да отбележа , че беше малко подтискащо да гледам как хората заминават на море, докато ние правехме поредното си леко кросче,с 40 кила на гърба си в жегата , потейки се като уличници в църква.И там старите съзряха поривът ми към изкуството и не след дълго ме караха да се изявявам като радиоводещ на локално чалга радио-пеех в радиостанцията с пълно гърло и пращах поздрави от рода" 4та група десанти поздравяват 2ра снайперисти". Там се запалих и по мотоспортовете.Даже присъствах на първото състезание от кръга Формула 1 . То се проведе в столовата,като организаторите-Фукси и Парцала бяха раздигнали столовете . Болидите,бокса и пилотите бяха 4ма попаднали от жандармерита новобранки. На двама от тях се слагаха кубинки и отпред и започваха да се надпреварват из салона на столовата. Другите двама бяха пит сптопа и бокса и като спреше някой болид ,го повдигаха , махаха едните кубинки и нахлузваха други, след което болидите се изстрелваха в поредна обиколка. Научих и закаляващата игра "БЪЗ" ,целта на кото е новобранката да и се завържат очите и някой да му вкара една тупаница. След това той трябваше да познае кой е. Уловката беше , че ако някой го удари с предмет не се брои и се преповтаря.
        Изгониха ме , за това че си показвам служебната карта за щяло и не щло. Аз просто демонстрирах на останалите поличай колко горд съм, че служа на родината. От тогава до днес изпълнявам различно свободни професии.не мога да ги споделя.

        Държа да отбележа, че съм доста интелигентен - имам 197 фрага на Кънтър страйк!!!

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X