Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брой 147 на списание OFF-Road.BG

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Брой 147 на списание OFF-Road.BG



    Търсете актуалния брой 147 на списание OFF-Road.BG. Изданието определено е повече от интересно, с много екзотични статии, интересни тестове и куп свежа информация от света на 4х4 автомобилите и оф-роуд машините.
    Сред акцентите в новия брой 147 на списание OFF-Road.BG, определено е звездата от корицата – уникалният руски всъдеход ШЕРП. Нашият кореспондент Роб Причард се разходи до Русия и тества блатното чудовище в естествения му хабитат. И остана изумен, както и ние, между другото.
    Е, не толкова атрактивни, но много полезни са и останалите тестове, които направихме за вас – на новите „паркетници“ Peugeot 5008 и Opel Grandland X, както и на изцяло новото, пето поколение на легендарния Land Rover Discovery. Голямата звезда на новия брой 147 на списание OFF-Road.BG, обаче, за нас е Емануил Клисаров – българинът, който извая дизайна на новото поколение Dacia Duster. Вижте нашия обширен разказ за него.
    Този път се погрижихме и за феновете на мотоциклетите, като представихме най-новите оф-роуд звезди на две колела от изложението EICMA 2017. Любителите на пътешествията пък ще могат да прочетат една истинска приказка за семейство, решило да обиколи света със своя Land Rover Defender 130.
    Спортните ни акценти този път включват една екзотична надпревара – дамското офроуд състезание Rebelle Rally, чието второ издание се проведе в САЩ, както и поредната зрелищна Baja Deutschland. Сред интересните новости, които може да откриете при нас са Lada 4×4 Bronto, BMW X2, новото бъги на Mini за „Дакар“ и бруталния VelociRaptor 6×6. Както и най-интересните екземпляри от автомобилния салон в Токио.
    Приятно четене!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X