Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсете новия брой 138 на списание OFF-road.BG

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Търсете новия брой 138 на списание OFF-road.BG



    Този път списание OFF-Road.BG твърдо е разделено на два раздела – най-важните 4х4 и оф-роуд новости за есента и най-големите и интересни оф-роуд състезания, който белязаха изминалите месеци.

    Що се отнася до новостите, в брой 138 на списание OFF-road.BG те касаят всичко най-важно и интересно, показано на международния автомобилен салон в Париж. В броя ще прочетете повече за Land Rover Discovery V, новия Mercedes E-Class All Terrain, Audi Q5, Peugeot 5008, Suzuki SX4 S-Cross и други модели, които атакуват пазара още тази есен. Както и за редица атрактивни концепции, част от които също имат серийно пазарно бъдеще.

    Другият сериозен акцент в новия брой 138 на списание OFF-road.BG е оф-роуд спортът. Така, на страниците ни ще прочетете репортажи за уникални надпревари, на които станахме свидетели като Balkan Offroad Rallye, Balkan Classic Rallye и Baja Deutschland. Ще разберете кой български пилот стана оф-роуд шампион на Европа след Baja Bulgaria. Също и как се представи най-добрият ни ендурист Теодор Кабакчиев на екстремната надпревара Red Bull Sea To Sky 2016.

    Освен това, в новия брой 138 на списание OFF-road.BG ще откриете подробна история на иконата Unimog, която навърши 70 години. Ще видите американския отговор на Mercedes G63 AMG 6×6 от Hennesey, както и други интересни неща.

    Новият брой 138 на списание OFF-road.BG може да откриете в обектите на големите вериги бензиностанции, в специализираните места за продажба на преса или да го поръчате с безплатна доставка от нашия онлайн магазин.


  • #2
    От: Търсете новия брой 138 на списание OFF-road.BG

    Ми Ице ще си купя списанието макар и да пишеш за състезания с голямо закъснение, но още в анонса има неверни неща. Къде видя оф-роуд шампионат на Европа, ако имаш предвид раликрос или автокрос както го разбира ФИА, то аз знам за световен шампионат и не съм чувал някой българин да кара там. За световната купа по Крос кънтри (която обче е в раздела за Рали, а не в Офф-роуд) също не съм чул някой да кара.
    МОЛЯ ТЕ КАТО ЖУРНАЛИСТ ПРЕТЕНДИРАЩ ДА РАЗБИРА ОТ ТЕЗИ НЕЩА НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА.
    Най-вероятно имаш предвид опита да се организира някаква купа която, в най-добрия случай може да се нарече Регионална или Балканска, но далеч не може да претендира за Европейска. Това е нещо частно не е разрешено от ФИА и е малко незаконна. За това честито на победителя ама си пишете нешата без да заблуждавате общноста.

    Коментар


    • #3
      От: Търсете новия брой 138 на списание OFF-road.BG

      За да дават рекламодателите пари трябват резултати. Като не са си избрали от най-добрите карачи/навигатори и гаражи, трябва да се измисли някаква купа за да може европейски шампион да вози желаещите клиенти на фирмен състезателен автомобил по време на тест-драйв представяне на новите автомобили на марката. Поне така изглежда отстрани.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X