Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият брой 127 на списание OFF-road.BG

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Новият брой 127 на списание OFF-road.BG

    Новият брой 127 на списание OFF-road.BG



    Търсете на пазара новия брой 127 на списание OFF-road.BG. Летният ни брой е доста горещ откъм теми – така както е горещо лятото. Фокусът – оф-роуд спорт във всякакви възможни вариации.

    Акцент в брой 127 на списание OFF-road.BG определено е Breslau Poland 2015. Най-голямото оф-роуд рали в Европа предложи много зрелища и емоции, за които ви разказваме в първо лице, при това обилно гарнирано с уникални кадри. Връщайки се у нас, ще ви разкажем за последните надпревари в различните дисциплини – рали-рейд Велико търново, троф-купона в Нова Черна и траялните надпревари в Лясковец и Русе.

    И тъй като лятото определено е сезонът на мотоциклетите, сме им отделили подобаващо място – от новата Africa Twin, през култовото рали Red Bull RoManiacs та чак до кръговете на BG-X шампионата в Габрово и Кърнаре (2). Направихме и обзор на мотокрос сезона, а лице на броя е безспорно талантливият Петър Петров – Печето, който пренаписва историята на спорта.


    Разбира се, не сме забравили и новите автомобили и технологии, като в брой 127 на списание OFF-road.BG ще прочетете за автомобилния салон в Бангкок от нашия кореспондент Ласло Гог, както и за Mercedes GLC, Duster пикап, новото поколение на легендата Volkswagen California и уникалния мини болид Mitjet Offroad.

    Весело лято и приятно четене!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X