Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брой 116 на списание OFF-road.BG

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Брой 116 на списание OFF-road.BG

    Брой 116 на списание OFF-road.BG



    Търсете на пазара новия брой 116 на списание OFF-road.BG! С пълно право можем да наречем изданието „глобално”, тъй като е пълно с материали от и за цял свят. Ще откриете както нови и концептуални 4х4 и SUV модели, така и висока доза оф-роуд спорт.Първият акцент в новия брой 116 на списание OFF-road.BG са автомобилните изложения в Ню Йорк и Пекин. Тази година, поне според нас, по отношение на интересни модели автосалоните в противоположните краища на света не отстъпват на тези в Детройт и Женева. Защо – прочетете в броя.


    В рубриката ни „под лупа, този път тествахме за вас новите Opel Insignia Country Tourer и Suzuki SX4 S-Cross, както и три актуални модела ATV и SSV машини от Can-Am – Outlander 6х6, Commander EV и спортният Maverick. В брой 116 на списание OFF-road.BG ще прочетете още за 20-годишнината на популярния SUV Toyota RAV4, както и за уникалните тунинговани от Mopar модели на Jeep.

    Активният сезон на оф-роуд състезанията вече кипи с пълна сила. Започваме с рали Дакар 2015, което ще е с нов-стар маршрут и нови-стари звезди. Последното в лицето на завърналите се след четвърт век пауза Peugot. Прочетете за миналото, настоящето и бъдещето на „лъвчетата” в пустинния маратон.


    И като заговорихме за маратон и пустиня, в новия брой 116 на списание OFF-road.BG ще прочетете за това кой българин пое правата на Africa Eco Race за Балканите, както и какво ни готвят Алекс Ковачев и компания за полското и българското издание на Breslau. Ще ви разкажем също за откриването на рали-рейд и трофи шампионата в Кърджали, както и за старта на траялният такъв в Сливен.


    В заключение сме ви подготвили няколко материала за екстремни електронни джаджи, които може да откриете и в нашия магазин – новите удароустойчиви телефони М.Т.Т., здравите фотокамери Ricoh, наследили WG серията на Pentax, както и Garmin Monterra, който за първи път легално комбинира Android с GPS системата на американците.


    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАКУПИ И В ДИГИТАЛЕН ВАРИАНТ.

    ВИЖТЕ ДЕМО НА НОВИЯ БРОЙ ИЛИ СИ ГО КУПЕТЕ ЦЕЛИЯ ОТ ТУК!

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X