Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание "МобилГАЗ" с нов формат

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Списание "МобилГАЗ" с нов формат

    Уважаеми читатели,
    От месец септември вашият "компактен гид в света на горивата" ще порасне до формат А4.



    “МобилГАЗ” Refresh А4

    От септември 2007 г. списание “МобилГАЗ” излиза в нов формат. Единственото българско издание за горива, автомобили, екология и бизнес ще е вече с класическия размер А4. Изданието ще запази своята идентичност, стил и корична цена. Графикът на излизане също се запазва – 8 броя годишно, или на всеки 6 седмици.

    Автомобилният свят пое сериозен курс към търсенето на нови технологии и енергоизточници. Алтернативните горива все по-динамично навлизат в живота ни и този на нашите автомобили. Пропан-бутан, метан, биогорива, хибридни системи – това са само част от оръжията за спасяване на околната среда. Същевременно дизеловите и бензиновите двигатели стават все по-екологични и икономични.

    “МобилГАЗ” е на пазара от лятото на 2006 г. и е тук за да ви разкаже за най-важното и интересното от динамично развиващия се еко-авто свят.
    Във всеки брой ще намерите:
    - новите “зелени” автомобили
    - последните автомобилни технологии
    - алтернативните и конвенционалните горива и тяхното развитие
    - метан, пропан-бутан и техният пазар в България и по света
    - бизнесът с горива и автомобили и ролята на сектора в екологията
    - подробни статистики, справочна информация и полезни съвети от специалисти

    Всеки път “МобилГАЗ”излиза с подробна карта на метанстанциите в България и кратък справочник за екологичните автомобили, предлагани у нас (конвертирани на газ, хибриди и др.). За всеки материал в списанието е предвидено кратко резюме на английски език. На български и английски език се публикува кратка справочна информация и координати на фирмите рекламодатели в изданието. Това се прави с цел ефективна комуникация с медии, компании и организации в чужбина.
    “МобилГАЗ” си партнира с водещи международни издания, институции и фирми от цял свят.

    В “МобилГАЗ” рекламират водещи автомобилни вносители, компании от сферата на горивата и оборудването за бензино- и газстанции, вносители и производители на автогазови системи и автомобилни аксесоари, автосервизи и фирми, ангажирани с екологията.

    Аудиторията на “МобилГАЗ” се състои предимно от хора в активната възраст между 23 и 55 години, собственици или мениджъри на средно и висше ниво и технически персонал от сферата на транспортната промишленост, търговията, финансите и електрониката, както и от хора със свободни професии и студенти (предимно от технически ВУЗ). Вярваме, че това са най-силните потенциални клиенти за продуктите, които рекламираме.

    Екипът, заставащ зад идеята “МобилГАЗ”, е със значителен опит в сферата на журналистиката и свързаната с изданието тематика, като “МобилГАЗ” е само част от успешните ни медийни проекти.

    За контакти и абонамент: mobilgazbg@abv.bg
    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X